|

Lincoln'de sona doğru

Sarı-kırmızılılar, hafta içinde İstanbul'da olacak Brezilyalı oyuncunun avukatlarıyla masaya oturacak. Lincoln'ün sözleşmesi fesh edilecek, noter onaylı belgelerle de tazminat talebi için FIFA'ya başvurulacak.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 13/07/2009 Pazartesi
Güncelleme: 03:55 - 13/07/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Lincoln'de sona doğru
Lincoln'de sona doğru

Her tatil sonrasında olduğu gibi bu sezon başında da takıma mazeretsiz bir şekilde katılmayan Lincoln ile ipler kopuyor. Yönetimin gözden çıkardığı Lincoln'ün sözleşmesinin feshi hafta içinde resmiyet kazanacak. G.Saray yönetimi, Brezilyalı oyuncunun avukatlarını görüşme için İstanbul'a çağırdı. Önümüzdeki günlerde İstanbul'da olacak Lincoln'ün avukatlarıyla masaya oturacak yönetim, yıldız futbolcunun sözleşmesini feshedecek ve elindeki noter onaylı belgeler ile tazminat için FIFA'ya başvuracak.


İDMANLARA NOTER TESPİTİ

23 Mart'ta milli maçlar nedeniyle takıma iki gün izin verilmişti ancak Lincoln, bu dönemde 10 gün geç gelmiş ve idmanlara çıkmadığı noter tespitiyle belgelenmişti. 22 Haziran'da başlayan yeni sezon hazırlıklarına da katılmayan yıldız futbolcu için yine noter tespiti yapıldı. G.Saray, Lincoln'ün sözleşmesini feshettikten sonra elindeki noter onaylı belgelerle FIFA'ya başvuracak ve tazminat talep edecek. Her şey planlandığı gibi giderse G.Saray, bugün veya yarın Lincoln'den tamamen kurtulacak.


İlk vukuatı olmuyor

Her tatil dönüşü aynı problemi yaşatan Lincoln, daha önce para cezaları ve kadro dışı kalma cezalarına çarptırılmıştı. Bu son olay yönetimin sabrını taşırdı. Rijkaard da yeni sezon planlarını Lincoln'ü yok sayarak yapıyor.


Emre Aşık: Arda'ya ağabeylik yapacağız

G.Saray'ın en tecrübeli ismi Emre Aşık, takımın yeni kaptanı ve 10 numarası Arda'nın yol göstericisi olacaklarını söyledi. “Ayhan ile her zaman kendisine yardımcı olacağımızı ilettik” diyen Emre, “Bizlere karşı inanılmaz saygılı. Muhteşem bir kişiliği var. Yönetim de tüm bunlara karşılık ona jest yaptı” şeklinde konuştu.


Tobol maçının hakemi Çek Libor Kovarik

G.Saray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Kazakistan'ın Tobol ekibiyle yapacağı maçı Çek hakem Libor Kovarik yönetecek. Kostanay'da 16 Temmuz Perşembe günü oynanacak karşılaşmada Kovarik'in yardımcılıklarını Krystof Mencl ve Tomas Kovarik yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Radek Kocian.



15 yıl önce