|

Liverpool-Chelsea maçında inanılmaz pozisyon: Ortalık karıştı

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Liverpool ile Chelsea karşı karşıya geldi. İlk yarının son dakikalarında yaşanan bir pozisyonda yıllarca akıllardan çıkmayacak anlar yaşandı. Pozisyonu VAR'dan izleyen hakem Anthony Taylor, Chelsea'den Reece James'i kırmızı kartla oyundan atarken, Liverpool lehine penaltı verdi.

Haber Merkezi
20:22 - 28/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 20:40 - 28/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Reece James kırmızı kartla oyundan atıldı.
Reece James kırmızı kartla oyundan atıldı.

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Liverpool, Anfield'da Chelsea'yi konuk etti. Mücadelenin 22. dakikasında deplasman ekibi Kai Havertz'in golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarı tam bu skorla bitecekken, Chelsea kalesinde inanılmaz bir pozisyon yaşandı. Liverpool'lu oyuncunun şutunda top direkten döndü. Daha sonra yaşanan karambol anında Mane'nin şutunda Reece James topa diziyle müdahale etti ama seken top eline geldi.

VAR incelemesi sonrasında kırmızı kart ve penaltı kararı

Liverpool'lu oyuncular pozisyonla ilgili hakem Anthony Taylor'a uzun süre itirazda bulunurken, Taylor VAR incelemesi sonrasında Chelsea'den James'e direkt kırmızı kart gösterdi ve penaltı verdi. Topun başına geçen Salah fileleri havalandırdı ve skoru 1-1'e getirdi.

  • Golün ve ilk yarının bitiş düdüğünün ardından Chelsea'li futbolcular hakeme itirazlarını sürdürdü.
Liverpool-Chelsea maçında yaşanan pozisyon;

#Liverpool
#Chelsea
3 yıl önce