|

Liverpool'un başına bela oldu!

Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, İngiltere Premier Ligi'nde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Hırvat çalıştırıcı Arsenal deplasmanının ardından, Liverpool deslasmanında da 3 puana uzanmayı bildi.

Yeni Şafak
20:16 - 29/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 17:24 - 29/08/2015 Cumartesi
IHA

Beşiktaş'tan ayrılan ve bu yaz döneminde West Ham United'ın teknik direktörlüğüne getirilen Slaven Bilic, İngiltere Premier Ligi'nde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. West Ham, deplasmanda oynadığı Arsenal'i 2-0 ve Liverpool'un evinde ise rakibini 3-0 yenerek ligdeki puanını 6'ya yükseltti. Evinde oynadığı Leicester'a 2-1, Bournemouth'a ise 4-3 yenilen Bilic'in takımı, Premier Lig'de seyircisi önünde henüz galibiyet yüzü görmedi.


Liverpool'u 3-0 yenen West Ham'da goller 3. dakikada Lanzini, 29'da Noble ve 90'da Sakho'dan geldi.



Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı da çalıştıran Hırvat teknik adam, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile içerde 0-0 kalıp Wembley'de rakibine 1-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'nden elenmişti. Daha sonra geçen sene yoluna UEFA Avrupa Lig'inde devam eden Siyah-Beyazlılar, bir başka İngiliz takımı Liverpool ile karşılaşmıştı ve bu maçlarda Hırvat çalıştırıcı İngiliz ekibini iki maç sonunda penaltılarda elemişti.



Premier Lig'de günün sonuçları şöyle:

Newcastle - Arsenal: 0-1


Bournemouth - Leicester City: 1-1


Aston Villa - Sunderland: 2-2


Chelsea - Crystal Palace: 1-2


Manchester City - Watford: 2-0


Stoke City - West Bromwich Albion: 0-1









#West Ham
#Slaven Biliç
#Liverpool
#İngiltere Premier Ligi
9 yıl önce