|

Lodeiro Kartal''ı istiyor

Borsaya bildirildikten sonra İstanbul''a gelmesi beklenen Uruguaylı futbolcunun Botafogo ile maça çıkması bir kez daha kafaları karıştırırken, yıldız futbolcu ve menajeri, Beşiktaş''ın teklifini değerlendirmek istediklerini açıkladı. Lodeiro, tekrar Avrupa''da forma giymek istediğini belirtti

Süleyman Hatısaru
00:00 - 25/01/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:45 - 25/01/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Lodeiro Kartal''ı istiyor
Lodeiro Kartal''ı istiyor

Ocak ayı transfer döneminde ilk hedefi olan Ronaldinho''da umduğunu bulamayan Beşiktaş, apar topar borsaya bildirdiği Arjantin''in Botafogo takımından Nicolas Lodeiro transferini çıkmaza sokarken, Uruguaylı oyuncu, kariyerine Avrupa''da devam etmek istediğini açıkladı. Lodeiro''nun bonservisinin yüzde 43.75''ine sahip olan WDS adlı şirketle anlaşan ancak bonservisin kalan kısmının muhatabı Botafogo''yu kiralama konusunda ikna edemeyen siyah-beyazlılar, oyuncu ve menajerinin verdiği uğraşlar nedeniyle imzaların atılacağına inanıyor. Lodeiro''nun Türkiye''ye gelmesi beklenirken, önceki gün Botafogo formasıyla Madureira maçına çıkması bir kez daha kafaları karıştırsa da 25 yaşındaki yıldız, karşılaşma sonunda Beşiktaş transferi için ılımlı konuştu.

BOTAFOGO İLE GÖRÜŞECEĞİZ

''Şu an hala Botafogo''nun oyuncusuyum'' diyerek görüşmelerin devam ettiğine vurgu yapan Lodeiro, ''Takım arkadaşlarımı ve taraftarları çok seviyorum. Ancak futbolda ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Sadece ayaklarımız yere basmalı. Tekrar Avrupa''da forma giymeyi çok istiyorum'' ifadelerini kullandı. Lodeiro''nun menajeri Gerardo Cano da açıklamalarıyla ibreyi Beşiktaş''a çevirdi: ''Beşiktaş ile görüştüğümüz doğru. Oyuncum tekrar Avrupa''da oynamak istiyor. Botafogo ise kalmasını istiyor. Botafogo''ya saygılıyız ama bu teklifi değerlendirmek istiyoruz. Avrupa''da şartlar daha iyi ve Beşiktaş''ın teklifi Lodeiro''nun ilgisini çekiyor. Botafogo ile masaya oturup sorunları çözmeye çalışacağız.''

YÖNETİM GERGİN

Hem Lodeiro, hem de menajeri transfer için istekli olduklarını vurgularken Beşiktaş yönetimi de oyuncusunu 8 milyon Euro''ya satmaya çalışan Botafogo Kulübü''nü kiralık alma konusunda ikna çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş son ana kadar yarış içinde olacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor maçı öncesi oyuncularla yaptığı toplantıda sezonun ikinci yarısındaki beklentilerini anlattı; zorlu yarışta tüm oyunculardan maksimum derecede yararlanacağını söyledi. Oyunculara ilk yarıda yaşanan şanssızlıklar nedeniyle çok puan kayıpları yaşadıklarını hatırlatan Hırvat teknik adam, ikinci yarıda puan kaybına tahammüllerinin olmadığını kaydetti. Futbolcularına ikinci yarıya galibiyetle başlamalarının önemine vurgu yapan Beşiktaş Teknik Direktörü, Trabzonspor karşısında hata yapmamaları ve kesinlikle sahadan galibiyetle ayrılmamaları gerektiğini anlattı. Bilic, oyunculara son olarak şampiyonluk yarışında sonuna kadar olacaklarını belirtti.

10 yıl önce