|

Lorant resmen Kasımpaşa'da

00:00 - 7/10/2007 Pazar
Güncelleme: 00:34 - 7/10/2007 Pazar
Yeni Şafak
Lorant resmen Kasımpaşa'da
Lorant resmen Kasımpaşa'da

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşa'da, Kadir Özcan'ın istifasının ardından, teknik direktörlüğe Alman Werner Lorant getirildi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen ve önceki gün anlaşma sağlanan Lorant, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen ve kulüp başkanı Hasan Hilmi Öksüz ile futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal'ın da hazır bulunduğu törende kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere, 2 yıllığına Kasımpaşa Kulübü'ne bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Başkan Öksüz, teknik direktörlerini değiştirmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, “Lorant ile anlaştık. Lorant'ın bize katkı sağlayacağına ve başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Daha önce Fenerbahçe, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor'u da çalıştıran 59 yaşındaki Werner Lorant ise Türkiye'de yeniden çalışacağı için mutlu olduğunu ifade ederek, “Ayrıca İstanbul'da bulunmak da çok güzel bir duygu. Hedefimiz ligde kalmak, bunu başaracağımıza da inanıyorum” dedi.

Takımından memnun

Önceki gün oynanan Kasımpaşa- Trabzonspor maçını izleyen Lorant, takımının ortaya koyduğu performanstan memnun kaldığını söyledi.

17 yıl önce