|

Lucas Leiva adım adım Galatasaray'a

Sezon başından bu yana adı Galatasaray'la anılan Lucas Leiva, sarı kırmızılılara adım adım yaklaşıyor. Florya'dan sorumlu yöneticilerden Cenk Ergün'ün geçtiğimiz günlerde yaptığı İngiltere yolculuğunda futbolcu ve menajeriyle bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Yeni Şafak ve
13:51 - 2/05/2017 Salı
Güncelleme: 14:34 - 2/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Lucas Leiva, 2007 yılında Gremio'dan Liverpool'a transfer olmuştu. Brezilyalı futbolcu 10 yıldır Liverpool forması giyiyor.
Lucas Leiva, 2007 yılında Gremio'dan Liverpool'a transfer olmuştu. Brezilyalı futbolcu 10 yıldır Liverpool forması giyiyor.

Galatasaray'da yeni sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken görüşülen isimler de tek tek ortaya çıkıyor.

Sarı kırmızılıların Florya'dan sorumlu yöneticilerinden Cenk Ergün'ün geçtiğimiz günlerde yaptığı İngiltere ziyaretinde Liverpool'dan Lucas Leiva ile bir görüşme yaptığı belirtildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve İngiltere'den ayrılmaya hazırlanan futbolcunun mali şartlarını öğrenen Ergün'ün yönetim kuruluna Leiva ile ilgili olarak bir rapor sunduğu ifade edildi.

Gelecek sezon 65 milyon euroluk 'maaş bütçesi kısıtlama' cezası ortadan kalkacak olan sarı kırmızılı yönetimin Leiva'nın istediği sözleşme şartlarına olumlu yaklaştığı ifade edildi. Yıldız oyuncunun 3.5 milyon euro civarında yıllık ücret talep ettiği öğrenilirken sarı kırmızılıların bu rakam üzerinden pazarlıklarını yürüttüğü belirtildi.

Nigel de Jong'a transfer kolaylığı

Igor Tudor'un da onayladığı bu transfer için Nigel de Jong'un da takımdan ayrılması gündeme geldi. Hollandalı futbolcu için gelecek bir teklifte sarı kırmızılı kulüp futbolcudan herhangi bir bonservis bedeli almaksızın gidişine izin verecek.


#Galatasaray
#LucaS l
7 yıl önce