|

Lucas Silva Fenerbahçe yolunda

Orta sahayı takviye yapmak ve böylece takım savunmasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, bombayı patlatmak üzere. İspanyol basını, sarı-lacivertlilerin Real Madrid’in Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Silva ile anlaştığını yazdı.

Haber Merkezi
08:56 - 6/08/2019 Salı
Güncelleme: 09:17 - 6/08/2019 Salı
Yeni Şafak
Lucas Silva, 2014-2015 sezonu devre arasında 13 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmuştu.
Lucas Silva, 2014-2015 sezonu devre arasında 13 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmuştu.

Orta sahaya 6 numara transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, alternatifli bir liste üzerinden transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'de Real Madrid’in Brezilyalı ön liberosu Lucas Silva ismi gündeme geldi. 3 sezondur ülkesinde kiralık olarak Cruzeiro forması giyen Lucas Silva transferinde Fenerbahçe’nin sona yaklaştığı kaydedildi. Sarı-lacivertli ekibin 26 yaşındaki Brezilyalı ön liberoyu kiralık olarak kadroya katmayı planladığı, Real Madrid ile görüşmelerde önemli bir aşama kaydettiği belirtildi.

İspanya’nın önde gelen gazetelerinden El Mundo Deportivo da Fenerbahçe’nin Real Madrid’in yıldızı Lucas Silva ile kiralık olarak anlaşmaya vardığını yazdı. 26 yaşındaki ön liberonun da Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Bu transferde Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex de Souza’nın da devrede olduğu ve Lucas Silva’ya Fenerbahçe hakkında bilgiler verdiği gelen haberler arasında.

  • Real Madrid’de forma şansı bulamayan Silva, geçen sezon Cruzeiro’da da fazla forma şansı bulamadı. Lucas Silva, geçen sezon Cruzeiro formasıyla 7 maçta forma giydi, gol ve asist yapamadı.


#Real Madrid
#Lucas Silva
#Fenerbahçe
5 yıl önce