|

Lucescu ile Fenerbahçe anlaştı

Ukrayna Fakty gazetesi iddialarını daha da ileri götürerek, “Lucescu F.Bahçe’de teknik direktör değil, teknik mentör olarak görev alacak” diye yazdı. Rumen Ziare gazetesi de “İşlem tamam. Lucescu, F.Bahçe ile sözlü anlaşma yaptı” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 9/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 03:15 - 9/05/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Fenerbahçe yönetiminin sürekli gündeme getirilmesine rağmen defalarca yalanladığı Shaktar Donetsk'in Rumen çalıştırıcısı Mircea Lucescu'nun Fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak geçeceği iddiaları ısrarla devam ediyor. Ukrayna'nın Fakty gazetesinden Yuri Sai'nin ortaya attığı, “Lucescu, Fenerbahçe ile anlaştı” haberi sadece Ukrayna'da değil, Romanya'da da gündemin birinci maddesi haline geldi. Sai, iddiasını bir adım daha ileri götürerek, “Lucescu, Fenerbahçe'de teknik direktör değil teknik direktör mentör olarak görev alacak” dedi. Aynı haberi Rumen Ziare gazetesi de, “İşlem tamam. Lucescu, Fenerbahçe ile sözlü anlaşmayı yaptı” şeklinde duyurdu. Galatasaray ve Beşiktaş maceralarının ardından Türkiye'den ayrılan 69 yaşındaki tecrübeli teknik adam, 2004 yılından bu yana Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımının teknik direktörlüğünü yapıyor.




Fenerbahçe'de sezon başında takımın başına getirilen İsmail Kartal'ın 1 yıllık sözleşmesi önümüzdeki ay sona ererken sarı-lacivertli kulübün genç teknik adam ile yollarını ayırması bekleniyor. İsmail Kartal da açıklamalarında devam sinyali vermesine rağmen zaman zaman Fenerbahçe ile sezon sonunda yollarını ayırma yönünde imalı ifadeler de kullanıyor. Diğer bir alternatif ise Kartal, önümüzdeki sezonla ilgili Fenerbahçe'de ya yardımcı antrenör ya da sportif direktörlük gibi görevlere düşünülüyor.

#Fenerbahçe
#lucescu
#ismail kartal
9 yıl önce