|

Lucescu ile kara tablo

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup’taki son maçında İsveç’e yenilerek C Ligi’ne düşen A Milli Futbol Takımı, Rumen teknik adam ile beklenileni sergileyemedi. Ay-yıldızlı takım, Lucescu ile 16 maça çıkarken 7 kez yenildi. 5 beraberlik alabilen milliler, sadece 4 kez kazanabildi.

Yeni Şafak
04:00 - 19/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:23 - 19/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu

A Milli Futbol Takımımızdaki düşüş bitmek bilmiyor. 2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde hüsran yaşayan , teknik direktör değişikliğine giderek Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu’yu başa getiren ay-yıldızlılarda deneyimli teknik adam da çare olamadı. Gençleyen kadrosuyla umut veren ay-yıldızlılarda, alınan sonuçlar sonrası oklar Rumen teknik adama çevrilmiş durumda.

Son olarak UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup 4. ve son maçında İsveç’e 1-0 mağlup olarak grubu 3 puanla 3. ve son sırada bitiren ay-yıldızlıların C Ligi’ne düşmesi keyifleri iyice kaçırdı. Lucescu yönetiminde sergilenen futbolun yanı sıra alınan sonuçlar da tatmin etmekten çok uzak kaldı.

GRUPTA TEK GALİBİYET ALINDI

A Milli Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup’ta tek galibiyet alabildi. İsveç’i deplasmanda yenen milliler, Rusya’ya ise her iki maçta mağlup oldu. Ay-yıldızlılar, son maçında sahasında İsveç’e yenildi. Grupta oynadığı 4 maçta 4 gol atan milli takım, kalesinde ise 7 gole engel olamadı.

A Milli Takım, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde çıktığı 16. maçta 7. mağlubiyetini yaşadı. Türkiye, Ağustos 2017’de teknik direktörlüğe getirilen Lucescu idaresinde 4 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. 8’si resmi toplam 16 maçta 17 kez rakip fileleri havalandıran ay-yıldızlılar, kalesinde ise 25 gol gördü.

#İsveç
#A Milli Futbol Takımı
#Mircea Lucescu
5 yıl önce