|

Lucescu müjdesi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik direktör Mircea Lucescu ile yaptığı görüşmelerde büyük mesafe kat ettiklerini belirterek, “Bu ayın 10'undan sonra anlaşırız diye düşünüyorum” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
06:00 - 3/01/2016 Pazar
Güncelleme: 05:42 - 3/01/2016 Pazar
Yeni Şafak

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ile bu ay içinde anlaşabileceklerini söyledi. Başkan Usta, Radyospor'a yaptığı açıklamalarda Lucescu konusuna açıklık getirdi. Rumen çalıştırıcı ile uzun süredir görüştüklerini ve büyük mesafe kat ettiklerini dile getiren başkan Usta, "Lucescu ya da Lucescu vari teknik direktörler kurumsallaşma projemizin en önemli parçalarından. Lucescu'yla görüşüyoruz. Ukrayna'daki karışıklık nedeniyle oradan ayrılmak istiyor. Muhtemelen oradaki serüvenine son verecek. Ukrayna'dan ayrılması kesinleşirse geleceği yer Trabzonspor. Bu ayın 10'undan sonra onunla anlaşırız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.



OĞLU RIZVAN GÜNDEMDE YOK


Lucescu ile yapılan görüşmelerle ilgili basında birçok spekülasyonun yer aldığını belirten Trabzonspor Başkanı, "Oğlu Rızvan'ın bizde iki sezon sonra teknik direktör olacağı yönündeki düşünce nereden ortaya çıktı bilmiyorum, ama böyle bir şey yok. Bizim kendisiyle ilgili asıl konumuz 50. yıl projemiz. Biz 2017'de şampiyon olmak istiyoruz. Lucescu'yla bunu konuşuyoruz. Lucescu 70 yaşında diye belki oğlu belli bir süre sonra antrenör olur diyorlar; ama öyle değil. Lucecu 50 yaşındaki antrenör dinamizmine sahip" dedi.



Trabzonspor emin ellerde


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün emin ellerde olduğunu söyledi. Trabzonspor Kulübü resmi dergisinin Aralık sayısındaki yazısında samimi açıklamalarda bulunan Usta, "Size bu satırlardan hitap ediyor olmak 50. yılda şampiyonluk hedefi yürüyüşünün bir başka nişanesidir. Büyük Trabzonspor camiasının, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir köşesinden gelerek bizlere verdiği sorumluluğu görev süremiz boyunca omuzlarımızda hissedeceğimizin bilinmesini isteriz" dedi. Usta, konuşmasının son bölümünde ise, "Bordo-mavili renklere gönül vermiş sevenleri inanmalıdır ki Trabzonspor emin ellerdedir. Başarıya giden yolda hep birlikte yürüyeceğimizi buradan bir daha hatırlatmak isterim" ifadelerini kullandı.


#Lucescu
#Trabzonspor
#Muharrem Usta
8 yıl önce