|

Luyindama'dan kupa maçına damga vuran kırmızı kart

Galatasaray'ın Kongolu savunma oyuncusu Christian Luyindama, Yeni Malatyaspor ile oynanan kupa maçında rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında kırmızı kart gördü. 25 yaşındaki oyuncu gördüğü bu kartla birlikte 14 Nisan günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde cezalı duruma düştü.

Yeni Şafak
21:40 - 2/04/2019 Salı
Güncelleme: 22:19 - 2/04/2019 Salı
Yeni Şafak
Luyindama Yeni Malatya maçında kırmızı kart gördü.
Luyindama Yeni Malatya maçında kırmızı kart gördü.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final’in ilk ayağında Galatasaray, evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşırken defans oyuncusu Christian Luyindama direkt kırmızı kart gördü.

Mücadelenin 71. dakikasında orta sahadaki bir pozisyonda Luyindama’nın Yeni Malatyasporlu futbolcu Guilherme’ye yaptığı hareket sonrasında hakem Halil Umut Meler kırmızı kartına başvurdu. Luyindama, bu hafta ligde oynanacak Yeni Malatyaspor maçında sarı kart cezalısı olduğu için, kırmızı kart nedeniyle de 28. haftada Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

  • Aynı durum Mbaye Diagne’nin Kasımpaşa’da forma giyerken de başına gelmişti. Türkiye Kupası’nda Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Diagne, sarı kart cezası nedeniyle ilk lig maçında oynayamayıp, daha sonra kırmızı kart nedeniyle forma giyememişti.


#​Galatasaray
#Christian Luyindama
#Yeni Malatyaspor
5 yıl önce