|

Lyon, Trabzonspor maçında Ozan Tufan'ı izledi

Fenerbahçe'de adeta küllerinden yeniden doğan Ozan Tufan için, Avrupa'nın sayılı kulüpleri gözlemcilerini İstanbul'a gönderiyor. Son olarak Trabzonspor karşılaşmasını takip eden Lyon gözlemcisi Bruno Cheyrou, milli oyuncuya tam not verdi.

Haber Merkezi
10:07 - 28/10/2020 Çarşamba
Güncelleme: 10:19 - 28/10/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Ozan Tufan'ın sözleşmesi 2023 yılına sona eriyor.
Ozan Tufan'ın sözleşmesi 2023 yılına sona eriyor.

Hem Fenerbahçe de hem de A Milli Futbol Takımımızda gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın sayılı kulüplerinin radarına giren Ozan Tufan, gözlemcileri etkilemeye devam ediyor.

Lyon, Ozan Tufan'ı transfer listesine aldı

Fenerbahçe’de başarılı performansıyla öne çıkan Ozan Tufan’ı Fransa Ligue 1 temsilcisi Lyon transfer listesine aldı. Fransız ekibinin gözlemcisi Bruno Cheyrou milli oyuncuyu Trabzonspor maçında izledi.

Gözlemciden Ozan Tufan'a tam not

Ozan Tufan’ın performansını beğenen Bruno Cheyrou, 25 yaşındaki futbolcunun performansını da takip etmeye devam edecek. Fenerbahçe yönetimi de Ozan Tufan’ın bu sezonki performansından oldukça memnun ve şampiyonluk mücadelesinde milli oyuncunun takımdaki en önemli isimlerinden biri olacağını düşünüyor.

  • 25 yaşındaki Ozan Tufan bu sezon Fenerbahçe formasıyla 6 karşılaşmada görev yaptı. Başarılı oyuncu bu mücadelelerde 1 asist yaptı.


#Ozan Tufan
#Fenerbahçe
#Lyon
#transfer
3 yıl önce