|

Maç esnasında hakeme 'satılmış' anonsu

Rusya liginde dün oynanan Çeçenistan takımı Terek ile Tataristan''ın Rubin Kazan takımının karşılaşmasında ilginç olaylar yaşandı.

Cihan
00:00 - 18/03/2013 Pazartesi
Güncelleme: 15:35 - 18/03/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Maç esnasında hakeme 'satılmış' anonsu
Maç esnasında hakeme 'satılmış' anonsu

Rusya Premier Ligi 21. haftasında Terek – Rubin Kazan maçında anons krizi yaşandı. Terek takımının oyuncusuna kırmızı kart gösteren hakeme stat hoparlöründen ''satılmış'' anonsu yapıldı.

Rusya liginde dün oynanan Çeçenistan takımı Terek ile Tataristan''ın Rubin Kazan takımının karşılaşmasında ilginç olaylar yaşandı. Karşılaşmanın 87. dakikasında Gökdeniz Karadeniz''e faul yapan Rizvan Utsiyev''e maçın hakemi ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. O esnada kart gösteren hakem Mihail Vilkov''a stat hoparlöründen ''satılmış'' anonsu yapıldı. Bu anonsa maç yorumcusu şaşırırken, tribünde karşılaşmayı izleyen taraftarlardan destek geldi.

Gösterilen kart ve hakemin maç yönetimini haklı bulanlar kadar yanlış olduğunu savunanlarda var.

Öte yandan, Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov da hakemin taraf tuttuğunu iddia etti. Kadirov, ''Anlamsız kart, verilmeyen penaltı, hakem maçı akışını yönlendirmek için her şey yaptı. Hakemin kararlarının incelenmesini için her şey yapacağım. ''Satılmış'' anonsundan dolayı tüm futbol aleminden özür dilerim ama hakemden değil, çünkü o bunu hak etti.'' diye konuştu.

Çeçenistan''ın başkenti Groznıy''de oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

11 yıl önce