|

Maç sonu flaş sözler: "Benden her şeyi bekle"

Konyaspor forması giyen yedek kaleci Eray Birniçan, Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ve meslektaşı Ruud Bofffin'le yaşadığı gerginlik hakkında açıklama yaptı.

16:44 - 10/05/2022 الثلاثاء
Güncelleme: 17:15 - 10/05/2022 الثلاثاء
Yeni Şafak
(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştı)
(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştı)

Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Konyaspor'da yedek kaleci Eray Birniçan, karşılaşma sonunda rakip takımın teknik direktörü Nuri Şahin ile yaşadığı gerginliğe açıklık getirdi.

Antalyaspor kalecisi Ruud Boffin'in maçta süreye oynaması konusunda Nuri Şahin'e sitem ettiğini belirten 33 yaşındaki file bekçisi, o sırada başarılı çalıştırıcının kendisini ittiğini söyledi.

Eray Birniçan bu konuda uyardığı meslektaşı Boffin'den ise, "Benden her şeyi bekle" yanıtını aldığını açıkladı.

Eray'ın konuyla ilgili sosyal medyada yaptığı açıklama şöyle:
  • "Dün akşamki maçtan sonra yaşanılanlar ile alakalı basında ve sosyal medyada çıkan haberler ve tarafıma sorulan sorulara istinaden açıklama gereği duyuyorum. Nuri Şahin ile U17 milli takımından arkadaşlığımız bulunması samimiyetiyle yanına gidip, kalecisi Boffin'in centilmenlik gereği ona attığımız topu oyuna sokmakta geciktirmesinin ahlak dışı olduğunu ve onu bu konuda uyarmasını söyledim. Bu söylediklerim hoşuna gitmedi ve görüldüğü gibi beni itti. Sonrasında kaleci Boffin'in yanına gittim ve ona, 'Senden bunu beklemezdim' dedim. Kendisi de bana 'Benden her şeyi bekle' dedi. Bu lafına çok sinirlendim. Sinirden yüzümde 'bu nasıl bir insan' ifadesi şeklinde sinirden gülümsedim, kızgın bir şekilde içeri gittim. Konu bundan ibarettir."

#Nuri Şahin
#Eray Birniçan
#Antalyaspor
#Konyaspor
٪d سنوات قبل