|

Maccabi Tel - Aviv Kayseri'de

İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı, Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı UEFA Kupası 2. Ön Eleme turu rövanş maçı için özel uçakla Kayseri'ye geldi.

Cihan
00:00 - 29/08/2007 Çarşamba
Güncelleme: 17:22 - 29/08/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Maccabi Tel - Aviv Kayseri'de
Maccabi Tel - Aviv Kayseri'de

TFF 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un genel menajer yardımcısı Nuhkan Rüzgar, Erkilet Havaalanı'nda, Maccabi Tel Avivli yönetici ve futbolcuları çiçekle karşıladı.

Tel Avivli yönetici ve futbolcularla birlikte bir grup taraftar da Kayseri'ye geldi. Taraftarlar, havaalanı önünde takımları lehine tezahüratta bulundular.

Havaalanından otobüsle Hilton Otel'e gelen kafile, burada kampa girdi. İsrail ekibinin havaalanında karşılanması ve otele gelişi sırasında polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü. Tel Aviv'de 1-1 biten maçın rövanşı, yarın saat 19.00'da, Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak. İsrail'de elde ettikleri 1-1'lik sonuçla büyük bir avantaj sağladıklarına dikkat çeken Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu ise Perşembe günü oynanacak karşılaşmada bunu sonuçlandırarak turu geçmek istediklerini söyledi.

Oyuncuların son hazırlıklarını tamamladıklarını ve maç saatini beklediklerine değinen Kemaloğlu, taraftarlarında bu maçta kendilerini yalnız bırakmamasını istedi. Perşembe günü 19:00'da başlayacak olan ve Alexandru Dan Tudor'un yöneteceği karşılaşmaya Erciyesspor'un Yusuf, Hüseyin, Kemal, Osman, Ramazan, Köksal, Adem, Kamil, Aydın, İlhan ve Burhan 11'iyile çıkması beklenirken Tel Aviv takımının Dragoslav, Shpungin, Martinoviç, Mesika, Romann, Yeini, Nimny, Haddad, Haviv, Azran Peretz 11'i ile çıkacağı bildirildi.



17 yıl önce