|

Makoun Fenerbahçe'ye gelmek istiyor ama...

Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak için büyük çaba sarfettiği ancak kulübü Marsilya'nın transferine izin vermediği Kamerunlu Jean Makoun, yaşanan gelişmeler üzerine kulübünü topa tuttu.

İha
00:00 - 11/01/2011 Salı
Güncelleme: 12:06 - 11/01/2011 Salı
Yeni Şafak
Makoun Fenerbahçe'ye gelmek istiyor ama...
Makoun Fenerbahçe'ye gelmek istiyor ama...

Devre arasında takıma takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin, Jean Makoun için Fransız ekibi Olimpik Lyon'a yaptığı 6 milyon euroluk teklif kabul edilmezken, Kamerunlu yıldız yaşanan bu son gelişmeler üzerine adeta patladı. Fransız basınına açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki futbolcu, "Kulübüm bana sormadan karar alıyor. Herhangi bir seçim şansı tanımıyorlar. Sadece sağa gitme sola gitme diyorlar" şeklinde konuştu. "Kontratım onların elinde olabilir ama insanların da seçimlerine saygı gösterilmesi gerekir" diyen Makoun, "Bu dönemde transfer penceresi benim için sonuna kadar açık. En iyi seçimi yapmak için uğraşıyorum" ifadeleriyle transferine izin vermeyen kulüp yönetimini eleştirdi.


Bu arada Kamerunlu futbolcu ile Fenerbahçe'nin yanı sıra İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa da yakından ilgileniyor.


13 yıl önce