|

Malaga Kulübü'nden Amrabat açıklaması

İspanya'nın La Liga takımlarından Malaga Kulübü Türkiye'de çıkan Amrabat ile Trabzonspor'un anlaştığı yönündeki haberlere güvenilmemesi gerektiğini Faslı oyuncunun ile Malaga Kulübü'nün 4 yıllık anlaşmaya vardığı ve buna tarafların uyacağı duyuruldu.

Yeni Şafak
09:57 - 18/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 07:12 - 18/06/2015 Perşembe
DHA

Amrabat'ın taraflar arasından imzalanan sözleşmeye göre satın alma opsiyonunun halen kendilerinde olduğu hatırlatan açıklamada bu sürenin Haziran ayının sonunda biteceğine dikkat çekildi.



Türkiye'de çıkan Amrabat ile Trabzonspor'un anlaştığı yönündeki haberlere güvenilmemesi çağrısı da yapılan açıklamada Faslı oyuncunun ile Malaga Kulübü'nün 4 yıllık anlaşmaya vardığı ve buna tarafların uyacağı duyuruldu. Malaga Kulübü ile Galatasaray'ın geçtiğimiz yıl imzalanan kiralık sözleşmesinde '3.5 milyon avro ödenmesi halinde Amrabat Malaga'nın sözleşmesi futbolcusu olur' maddesine de işaret edilerek, bu ücretin ödenmesi hususunda taraflar arasında bir süredir pazarlıklar yapıldığı ve anlaşmanın yakın olduğu vurgulandı.



İspanya basınında çıkan haberlere göre Malaga kulübü Juanma, Samu Castillejo ve Garcia'nın satışından elde ettiği paranın bir kısmını Amrabat transferine kullanacağı ve bu oyuncuyu kadrosunda bulundurmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi

#amrabat
#malaga
#trabzonspor
9 yıl önce