|

Malatyasporlu Doria'ya acılı şalgam içirdiler

Son haftalarda aldığı sonuçlarla adından söz ettiren Evkur Yeni Malatyaspor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Fenerbahçe karşılaşması öncesi moral yemeğinde bir araya geldi. Takımın Adanalı futbolcusu Sadık Çiftpınar, Brezilyalı stoper Doria'ya acılı şalgam içirdi.

Yeni Şafak
16:24 - 10/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:46 - 10/03/2018 Cumartesi
IHA
Malatyaspor, ligde topladığı 34 puanla 9. sırada yer alıyor.
Malatyaspor, ligde topladığı 34 puanla 9. sırada yer alıyor.

Süper Lig’de 24 hafta sonunda 34 puan toplayan E. Y. Malatyaspor, ligin 25. haftasında yarın sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Zorlu karşılaşma öncesi Gündüzbey’de bulunan Su Sesi tarafından teknik heyet ve futbolculara moral yemeği verildi. Yemek davetine Başkan Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Erol Bulut ve yardımcılar ile futbolcular katıldı. Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut Fenerbahçe karşılaşması öncesi güzel bir moral yemeğinde bir araya geldiklerini ifade etti.

Acılı şalgam içip bağırdı

Adanalı olan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, takıma devre arasında katılan stoper Doria’ya acılı şalgam ikram etti. Şalgamı içtikten bir süre sonra ağzının yandığını hisseden ve bu sebeple bağıran Doria, teknik heyet ve arkadaşlarını güldürdü. Sadık Çiftpınar, şunları kaydetti:

  • Doria’ya acılı şalgam içirdik, kendisine geldi. Toparlanamadı daha. Çok acı değil ama ona acı geldi. Maçta faydalarını görecektir. Artık Fernandao düşünsün.

#Yeni Malatyaspor
#Doria
6 yıl önce
default-profile-img