|

Maldonado göreve hazır!

Şilili yıldız Claudio Maldonado, alışma devresini atlattığını, fiziksel ve mental açıdan hazır olduğunu, Zico'nun istemesi halinde lig maçında görev alabileceğini söyledi.

Cihan
00:00 - 8/02/2008 الجمعة
Güncelleme: 12:14 - 8/02/2008 الجمعة
Yeni Şafak
Maldonado göreve hazır!
Maldonado göreve hazır!

Fenerbahçe'nin ara transferde kadrosuna kattığı Şilili yıldız Claudio Maldonado, alışma devresini atlattığını, fiziksel ve mental açıdan hazır olduğunu, Zico'nun istemesi halinde lig maçında görev alabileceğini söyledi.

FB TV'ye açıklamalar yapan Claudio Maldonado, son durumuyla ilgili olarak, "Her şey çok iyi. Alışma devresini atlattım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Geçen zamanı iyi değerlendirdik. Hazırlık maçı iyi geçti. Fizik kondisyon açığımı kapattım. Bundan sonra rutin antrenmanlara devam edeceğim. Her şey çok güzel. Fiziksel ve mental açıdan hazırım. Santos'la oynadığım maçlardan sonra, 1 ay dinlenme sürem vardı. Çok fazla açığım yok. Zico isterse, lig maçında oynarım. Ama bu kararı hoca verecek" diye konuştu.

Takım arkadaşlarının isimlerini öğrenmeye başladığını söyleyen Maldonado, "İsimlerin, Latin isimlerinden değişik olması nedeniyle biraz zorlanıyorum. Can ve Deniz şimdilik öğrendiğim isimler. Saha içinde anlaşmam açısından yapmam gerekenler var." dedi.

٪d سنوات قبل