|

Mame Thiam zehirlendi, idmana çıkamadı

Fenerbahçe'de sakatlığı atlatan Mert Hakan Yandaş, takımla çalışmalara başladı. Mame Tiham'ın ise gıda zehirlenmesi yaşadığı belirtilirken, oyuncunun sağlık durumu hakkında kulüpten açıklama yapıldı.

14:20 - 18/09/2020 Cuma
Güncelleme: 14:42 - 18/09/2020 Cuma
IHA
Thiam, Süper Lig'in ilk haftasında maça 11'de çıkmıştı.
Thiam, Süper Lig'in ilk haftasında maça 11'de çıkmıştı.

Süper Lig’in ikinci haftasında Hatayspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş takımla çalışmalara başladı. 26 yaşındaki futbolcu, pazartesi günkü maçta teknik direktör Erol Bulut’un şans vermesi durumunda forma giyebilecek.

Tisserand fit durumda

Bu sabah gerçekleştirilen antrenmanda hücum ve savunma varyasyonları üzerinde gerçekleştirilen çalışmada yeni transfer Marcel Tisserand hazır görüntüsü ile dikkat çekti. Kongolu oyuncunun eski takımı Wolfsburg ile sezon başı kampı geçirdiği için hazır ve fit durumda. Sarı-lacivertli takımda özel program dahilinde antrenman açığını kapatan Jose Sosa da antrenmanda ekstra performans gösteren isimler arasında yer aldı.


Mame Thiam'ın durumu iyi

Dün gece gıda zehirlenmesi yaşayan Mame Thiam, bugünkü çalışmada yer alamadı. Kulüpten yapılan açıklamada, Thiam’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve yarından itibaren takımla çalışmalara devam edebileceği belirtildi.

#Fenerbahçe
#Mert Hakan Yandaş
#Mame Thiam
4 yıl önce