|

Manchester City İlkay Gündoğan transferini bitiriyor

Borussia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı yıldız İlkay Gündoğan yeni sezonda İngiltere Premier Ligi'nde forma giyecek. Yıldız futbolcunun sakatlanmasının ardından Manchester City'nin bu transferden vazgeçeceği belirtilmişti. Ancak Teknik direktör Pep Guardiola oyuncunun sakatlığına rağmen bu transferi sonlandırdı.

Yeni Şafak
09:55 - 23/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:01 - 23/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
İlkay Gündoğan (Borussia Dortmund)
İlkay Gündoğan (Borussia Dortmund)

Sezon boyunca dedikodusu dönen transferde en büyük adım atıldı. Borussia Dortmund'un Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan'ın transferinde sona gelindi. Dortmund ile İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City, bonservis konusunda uzlaşma sağladı.



Yeni sezonda dünyaca ünlü teknik adam Pep Guardiola'nın çalıştıracağı City'nin, İlkay için Dortmund'a 25 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi. Alman Sport Bild, transferin çok kısa süre içerisinde resmen duyurulacağına yazdı.



Guardiola'nın sezon içerisinde de İlkay Gündoğan ile yakından ilgilendiği yönünde haberler çıkmış ancak yıldız orta saha oyuncusunun yaşadığı sakatlık sonrası transferin rafa kalkabileceği ileri sürülmüştü.






#Manchester City
#İlkay Gündoğan
#Borussia Dortmund
8 yıl önce