|

Manchester United kariyeri bir dakikada bitmiş

Brezilyalı futbolcu Rafael, Hollandalı teknik adam Van Gaal ile bir dakikalık toplantı sonrasında Manchester United kariyerinin bittiğini ileri sürdü.

Yeni Şafak
14:16 - 19/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:25 - 19/04/2018 Perşembe
AA
Louis van Gaal, son olarak Manchester United'ı çalıştırmıştı.
Louis van Gaal, son olarak Manchester United'ı çalıştırmıştı.

Brezilyalı futbolcu Rafael da Silva, Hollandalı teknik adam Louis van Gaal'in bir dakika süren toplantıda Manchester United kariyerini bitirdiğini iddia etti.

İngiliz ekibinden 2015 yılında ayrılan ve kariyerini Fransa'nın Olympique Lyon takımında sürdüren 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu, 7 yıl forma giydiği Manchester United'dan ayrılma sürecini gazetecilerle paylaştı.

"Brezilyalı futbolcuları sevmiyordu"

Alex Ferguson döneminde Manchester United ile 3 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Rafael, 2014 yılında takımın başına geçen Van Gaal'in Brezilyalı futbolcuları sevmediğini söyleyerek kendisini takımdan gönderdiğini savundu.

İngiliz temsilcisinde ilk sezonunu geçiren Hollandalı çalıştırıcı tarafından odasına çağrıldığını aktaran Rafael, şunları kaydetti:

  • Görüşme bir dakika sürdü. Bana ayrılabilirsin dedi. Gitmem zaman aldı. Benim için üzücüydü çünkü Manchester United ile ilgili her şeyi çok seviyordum.
Van Gaal'in göreve gelmesinin ardından bir sezon daha Manchester United'da kalan Brezilyalı futbolcu, 11 maçta forma şansı bulmuştu.

#Louis Van Gaal
#Manchester United
#Rafael da Silva
6 yıl önce