|

Manchester United-Manchester City: 1-2

Premier Lig'in 4. haftasında Jose Mourinho'nun Manchester United'ı, evinde Pep Guardiola'nın Manchester City'sini ağırladı. Mücadeleden 2-1'lik skorla City galip ayrıldı.

Yeni Şafak
15:06 - 10/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:41 - 10/09/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

İngiltere Premier Ligi'nin 3. haftasında Manchester derbisi heyecanı yaşandı. Manchester United, Old Trafford'da Manchester City'i konuk etti.



Mücadelenin henüz 15. dakikasında Kevin de Bruyne ile öne geçen City, 36. dakikada Kelechi Iheanacho ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı.



Ibra yine attı ama yetmedi

Karşılaşmanın 42. dakikasında Manchester United adına farkı 1'e indiren gol Zlatan Ibrahimovic'ten geldi. Bu golle İsveçli yıldız 'Kırmızı Şeytanlar'ın formasıyla çıktığı 4. maçında 4. golünü kaydetmiş oldu.



Mücadelede başka gol olmayınca City 2-1'lik üstünlükle haftayı 3 puanla kapattı.



Zorlu mücadele sonrası Manchester City 4'te 4 yaparak puanını 12'e çıkartırken, Manchester United ise 9 puanda kaldı. İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında United, deplasmanda Watford ile karşılaşacak. Lider City ise evinde Bournemouth ekibini ağırlayacak.



Guardiola-Rooney gerginliği

Mücadelenin 22. dakikasında taca topu eline alan Pep Guardiola, topu isteyen Rooney'ye topu vermeyince yıldız oyuncu ile İspanyol teknik adam arasında kısa süreli bir gerginlik oldu. İkili daha sonra gerginliği el sıkışarak tatlıya bağladı.


















#Manchester City
#Manchester United
#Premier Lig
8 yıl önce