|

'Manchester United, Oğuzhan Özyakup'u istiyor'

Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup’un Avrupa’nın dev kulüplerinin gündeminde yer aldığı iddia edildi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre milli futbolcunun en ciddi taliplisi ise Manchester United.

Yeni Şafak
12:06 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:01 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer
Oğuzhan Özyakup, Euro 2016'da  milli takım formasıyla ilk kez ciddi bir turnuvada boy gösterdi. Milli futbolcuya Manchester United'ın talip olduğu belirtildi.
Oğuzhan Özyakup, Euro 2016'da milli takım formasıyla ilk kez ciddi bir turnuvada boy gösterdi. Milli futbolcuya Manchester United'ın talip olduğu belirtildi.

İngiltere'de çıkan haberlere göre Manchester United, Oğuzhan'ı transfer etmek için girişimlere başladı. Ayrıca Arsenal'in de eski oyuncusu için takipte olduğu ifade edildi.



Beşiktaş, 4 sene önce Oğuzhan'ı 500 bin Euro'ya transfer etmişti. Siyah-Beyazlı ekibin başkanı Fikret Orman, Oğuzhan'ı transfer etmek isteyen kulüplerin 20 milyon Euroluk bir teklifle gelmesi gerektiğini söyledi. Arsenal ve manchester United dışında İspanya'dan Valencia'nın da Barcelona'ya transfer olan Andre Gomes'in yerini Oğuzhan ile doldurmak istediği iddia edildi.



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sezon sonunda Oğuzhan'a Avrupa'dan teklifler geldiğini doğrulamış hatta Lazio'nun teklifini reddettiklerini açıklamıştı. A Milli Takım'la bu sezon Euro 2016'da da boy gösteren genç futbolcu bir çok dev kulübün scoutları tarafından takip edilmişti.













#Beşiktaş
#Oğuzhan Özyakup
#Manchester United
8 yıl önce