|

Manchester United ve Liverpool'dan sonra Milan da Ozan Kabak'ın peşinde

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 forması giyen Ozan Kabak'ı dünya devleri yakından takip ediyor. Milli oyuncu için Manchester United ve Liverpool'dan sonra Milan da devreye girdi.

Haber Merkezi
13:50 - 28/10/2020 Çarşamba
Güncelleme: 14:12 - 28/10/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Ozan Kabak'ın güncel değeri 29 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Ozan Kabak'ın güncel değeri 29 milyon euro.

Milli oyuncumuz Ozan Kabak'ın taliplileri her geçen gün artmaya devam ediyor. Schalke 04 formasıyla başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu için İngiltere'den Liverpool ve Manchester United, İtalya'dan ise Milan devreye girmiş durumda.

İngilizler peşinde

Liverpool'da Van Dijk'ın sakatlanmasının ardından gözler milli oyuncumuz Ozan Kabak'a çevrilmiş durumda. Aynı zamanda savunmaya takviye yapmak isteyen Manchester United'ta 20 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istiyor.

Milan'da Ozan Kabak'ı istiyor

İngilizlerin ardından Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan'ın da Ozan Kabak için devreye girdiği öğrenildi. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre yeni bir stoper arayan Milan, Schalke 04'den Ozan Kabak ve Hellas Verona'dan Mattea Lovato'yu transfer etmek istiyor. 20 yaşında bulunan her iki oyuncuyu da yakından takip eden İtalyanlar, ocak ayından bu transferlerden birisini gerçekleştirecek.

  • Schalke 04 forması giyen Ozan Kabak bu sezon 2 maçta süre alırken, Hellas Verona'da oynayan Mattea Lovato 5 karşılaşmada görev yaptı.

#Ozan Kabak
#Milan
#transfer
#Schalke 04
3 yıl önce