|

Mancini İstanbul'da!

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray'ın, teknik direktörlük için görüşmek üzere davet ettiği Roberto Mancini, bugün İstanbul'a geldi.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR / DHA
00:00 - 29/09/2013 Pazar
Güncelleme: 18:15 - 29/09/2013 Pazar
Yeni Şafak
Mancini İstanbul'da!
Mancini İstanbul'da!

Özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na akşam saatlerinde gelen Mancini'yi kulüp direktörü Bülent Tulun ile idari menajer Cenk Ergün karşıladı. Mancini'nin, Başkan Ünal Aysal ile görüşmek üzere Les Ottomans Hotel'e hareket etti.

GÖRÜŞME SÜRÜYOR

Teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray Kulübü'nün listesinde bulunan ünlü İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini ile sarı - kırmızılı yöneticilerin görüşmesi devam ediyor.

GSTV'DEN MANCİNİ AÇIKLAMASI

GS TV'den yapılan açıklamada, ''Olumlu geçen görüşmeler henüz sonlanmadı. Görüşmeler yarın sabah itibari ile devam edecek.'' dendi.

TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Kuruçeşme'deki Les Ottomans Otel'de gerçekleştirilen görüşmede, Galatasaray Sportif A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, sportif koordinatör Bülent Tulun ve A takım idari menajeri Cenk Ergün yer aldığı belirtilirken, başkan Ünal Aysal'ın da toplantıya daha sonra dahil olacağı kaydedildi.

İstanbul'a gelen ve Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottomans Otel'de başkan Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ve Sportif Direktör Bülent Tulun ile görüşen Mancini, yüksek bir ihtimalle Galatasaray'ın yeni hocası olacak.

Bu resmi olarak henüz açıklanmasa da sarı kırmızılıların resmi yayın organı GSTV'de İtalyan teknik adamın kariyerinin anlatıldığı bir klibe yer verilmesi ve Mancini ile Lütfi Arıboğan'ın birlikte çekilmiş fotoğrafının paylaşılması anlaşmanın yapıldığı yönünde yorumlandı. Anlaşmanın kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

11 yıl önce