|

Mancini'den Vidic'e veto

İtalyan teknik adam, transferi gündeme gelen Sırp oyuncuyla ilgili, 'Vidic kaliteli ama Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak. Oynayabilse alırdık' dedi

.
00:00 - 14/01/2014 Salı
Güncelleme: 23:48 - 13/01/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Mancini'den Vidic'e veto
Mancini'den Vidic'e veto

Galatasaray'da tavsiye edilen ve yönetimin menajerler aracılığı ile nabız yokladığı Manchester United'ın emektar savunmacısı Nemanja Vidic'e Mancini'den veto geldi. Celtic maçı sonrası yabancı gazetecilerin bu yöndeki sorusun cevaplayan İtalyan teknik adam, 'Vidic çok kaliteli ve bildiğim bir futbolcu. Herkes böyle bir oyuncu ile çalışmak ister. Ancak Vidic'in Şampiyonlar Ligi'nde oynamayacak olması bu transferi gerçekleşmesini engelliyor. Eğer Chelsea maçında oynayabilecek olsaydı. Vidic transferine sıcak bakabilirdim. Bu durumda çok zor.

Hatta imkansız. Fakat yönetimimizin bazı mevkilerde yaşadığımız sıkıntılar için yurt içinden ve yurt dışından görüşme halinde olduğu isimler var' dedi.

ROTA BREZİLYA'YA DÖNDÜ

Sarı-kırmızılı yönetimin de Şampiyonlar Ligi'nde oynatabilecek bir oyuncu için arayışlarını hızlandırdı. Yönetimin hedefindeki ilk ismin Brezilyalı Rhodolfo olduğu ileri sürüldü. Sezonu, anlaşılmak üzere olan Alex Telles ile birlikte Gremioda geçiren ancak Sao Paulo'nun oyuncusu olan 27 yaşındaki stoper, hava hakimiyetiyle tanınıyor. Rhodolfo'nun da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. Bu arada bir yandan oyuncu arayışını sürdüren yönetim, diğer yandan da kontenjanı boşaltmak için formüller arıyor.

Telles'te teminat krizi çözüldü

Gremio Kulübü, Alex Telles için gerekli banka teminatının yatırıldığını açıkladı. Brezilya basınında yer alan son dakika gelişmesinde, Telles'in birkaç gündür antrenmanlara katılmadığı ve Galatasaray'a transferini beklediği belirtildi. Haberin ayrıntısında Telles'in kız arkadaşıyla idmana gelerek takımın hazırlıklarını izlediği ve arkadaşlarıyla vedalaştığı yazıldı. Brezilyalı futbolcu Alex Telles'in yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Engin Baytar'dan Mancini'ye suçlama

Ara transfer döneminde G.Saraydan Çaykur Rizespor'a kiralanan Engin Baytar, teknik direktör değişikliğinin ardından kendisine şans verilmediğini savundu. Tecrübeli futbolcu, ismini gizlediği bir isimle birlikte teknik direktör Mancini'yi suçladı: '2 yıl oynamayan oyuncular bile 2-3 defa şans bulurken ben hiç şans bulmadım. Bir adaletsizlik vardı. Bir insan sürekli oynayıp, son maçında gol attıktan 3 gün sonra kulübeye, bir hafta sonra da tribüne gönderiliyorsa, burada farklı şeylerin olması gerek diye düşünüyorum.' Bu arada Çaykur Rizespor, Portekiz'in Academica takımından Liban Abdi Ali ile 4,5 yıllık anlaşma sağladı. 25 yaşındaki Somalili futbolcunun sol kanat ve orta saha mevikisinde oynadığı bildirildi.

Cimbom'un plaj voleybolu keyfi

G.Saray'da teknik heyet ve futbolculardan oluşan karma iki takım keyifli bir plaj voleybolu oynadı. Teknik direktör Roberto Mancini ile birlikte yardımcısı Taffarel, kaleci antrenörü Fadıl, kaleciler Muslera ve Ufuk'tan oluşan takım, Selçuk, Yekta, Aydın, Eray ve Burak'ın olduğu ekiple karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen ilk seti Selçuk'un takımı 28-26 kazanırken, Mancini, itirazları ve esprileriyle herkesi güldürdü. Yorulan Mancini, yerini hakemlik yapan Ceyhun'a bırakırken, takımı 2. seti 25-21, son seti 15-4 kazanarak maçı 2-1 kazandı.


10 yıl önce