|

ManU 90'da yıkıldı

İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında oynanan maçta Manchester United deplasmanda Newcastle United ile puanları paylaştı.

Yeni Şafak
10:16 - 13/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:56 - 13/01/2016 Çarşamba
AA

Lig ve kupa maçlarında 8 maçlık galibiyet özlemini Swansea City'i yenerek gideren Manchester United, öne geçtiği Newcastle United deplasmanında üstünlüğünü koruyamadı ve yine puan kaybetti. Rooney ve Lingard'ın golleriyle 2-0 üstünlüğü yakalayan Manchester ekibi, Wijnaldum'un golüne engel olamadı ve soyunma odasına 2-1 önde gitti.



Gol düellosuna sahne olan mücadelede ev sahibi ekip Mitrovic'in penaltı golüyle eşitliği yakalarken bir kez daha sahneye çıkan kaptan Rooney takımı adına skoru 3-2'ye getirdi. Düşme potasından kurtulmak isteyen ve puana ihtiyacı olan Newcastle United, 90. dakikada Dummett ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma 3-3 sona erdi.



Biliç'in takımı galip

Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, deplasmanda ligin yeni ekibi Bournemouth ile puan mücadelesi verdi. Arter'in 17. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 geride kapayan Londra temsilcisi, 67. dakikada Payet ile skora dengeyi getirdi. Valencia'ınn 10 dakika içinde attığı gollerle 3-1 öne geçen West Ham United, kalan dakikalarda skoru korudu ve haftayı 3 puanla kapadı.



18 hafta sonra gelen galibiyet

Günün diğer maçında ise puan cetvelinin son sırasında yer alan Aston Villa, sahasında Crystal Palace'ı Lescott'un golüyle 1-0 mağlup etti. Birmingham temsilcisi, 18 hafta aranın ardından ligde ilk kez galip geldi.



Ligde bugün oynanacak maçların programı şöyle:



Chelsea - West Bromwich, Manchester City - Everton, Southampton - Watford, Stoke - Norwich, Swansea - Sunderland,


Liverpool - Arsenal, Tottenham - Leicester.



#manchester united
#newcastle united
#İngiltere Premier Ligi
8 yıl önce