|

Manuel Fernandes Beşiktaş'a geliyor

Transfere doymayan Beşiktaş'ın son bombayı İspanya'da patlattı. Valencia'da oynayan orta saha oyuncusu Manuel Fernandes de siyah-beyazlı takıma katıldı

00:00 - 4/12/2010 Cumartesi
Güncelleme: 00:46 - 4/12/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Manuel Fernandes Beşiktaş'a geliyor
Manuel Fernandes Beşiktaş'a geliyor

Transferin hızlı takımı Beşiktaş, Valencia'nın orta saha oyuncusu Manuel Fernandes'I de renklerine bağladı. Portekizli futbolcu ile bir süredir görüşme halinde olan siyah-beyazlılar, yıldız futbolcu ile görüşmelere başladıklarını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi. Açıklamada, “Şirketimiz, Valencia'nın oyuncusu Manuel Fernandes'in transferi konusunda görüşmelere başlamıştır” denildi. Schuster'in önceki gün oynanan CSKA Sofya maçı sonrası gündeme getirdiği, “Bakalım yönetim bana sevindirici bir haber verecek mi? Umarım güzel bir transferle beni şaşırtırlar" diyerek bu yönde de bir çalışma yapıldığını ortaya koyduğu forvet transferine çevrildi. Beşiktaş yönetiminin golcü arayışına başladığı, Verder Bremen'de oynayan Almeida'nın gündemin ilk sırasında yer aldığı ifade edildi. Siyah-beyazlıların gündeminde bir de savunma oyuncusu yer alıyor. Yönetimin Milan'a fazla yer bulamayan Amerikalı futbolcu Onyewu'yu gündemine aldığı ileri sürülüyor. Transfer Komitesi Başkanı Serdar Adalı'nın Milanlı yöneticilerle bir araya geldiği 1.95 boyundadaki oyuncusu için pazarlığa başladığı ifade edildi.


Fernandez kimdir?

Futbol kariyerine başladığı Benfica'dan 2007 yılında 18 milyon euro bonservis bedeliyle Valencia'ya transfer olan Fernandes, Valencia'dan önce Portsmouth ve Everton'da kiralık olarak forma giydi. 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernandes'in şuanki bonservis bedelinin 12 milyon euro olduğu kaydedildi. 5 Şubat 1986 Lizbon doğumlu Manuel Fernandes, u sezon Valencia forması ile 19 maça çıktı.



13 yıl önce