|

Manuel Fernandez İstanbul'da

Beşiktaş'ın yarım sezonluğuna kiralık olarak anlaştığı, Valencia forması giyen 25 yaşındaki Portekizli futbolcu Manuel Henrique Tavares Fernandes İstanbul'a geldi.

Yasin Yılmaz
00:00 - 13/12/2010 Pazartesi
Güncelleme: 16:46 - 13/12/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Manuel Fernandez İstanbul'da
Manuel Fernandez İstanbul'da

Beşiktaş'ın yarım sezonluğuna kiralık olarak anlaştığı, Valencia forması giyen 25 yaşındaki Portekizli futbolcu Manuel Henrique Tavares Fernandes İstanbul'a geldi. 1.75 metre boyundaki Portekizli futbolcuyu Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda siyah beyazlı taraftar karşıladı. Taraftarların yoğun ilgisi izdihama dönüşünce Fernandes yeniden apron geliş katına alındı. Bir süre güvenlik çemberi oluşturulduktan sonra tekrar aprondan çıkan Portekizli futbolcu taraftarların tezahüratları ve basın mensuplarının yoğun ilgisi altında havalimanından çıkarak, kendisini bekleyen araca binerek konaklayacağı otele hareket etti.

Beşiktaş'ın La Liga ekibi Valencia'dan 6 aylığına kiralalık olarak kadrosuna kattığı Fernandes'in sezon sonunda satın alma opsiyonu da siyah beyazlı takımda olacak. Portekizli futbolcu Beşiktaş'tan 6 ay için 800 Bin Euro ücret alacak.


“Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum”

Havalimanında kısa bir açıklama yapan Fernandes, transfer teklifi geldiğinde vatandaşı Ricardo Quaresma ile görüştüğünü belirterek, "Ricardo bana Beşiktaş'ın önemli bir kulüp olduğunu söyledi. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Beşiktaş'ın şampiyonluğuna yardımcı olmak için geldim. Ricardo bana Beşiktaş taraftarının ne kadar çılgın olduğunu anlattı. Ben de onlar buluşmayı dört gözle bekliyorum" dedi.


Öte yandan yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek olan Portekizli yıldız, bir süre vatandaşı ve yeni takım arkadaşı Quarasma'nın evinde konaklayacak.

Kariyeri boyunca Benfica, Porsmouth, Everton ve Valencia takımlarında forma giyen orta saha futbolcusu, 6 kez de Portekiz Milli Takımı'nda görev yaptı


13 yıl önce