|

Marc Overmars'tan Emre Mor itirafı geldi

Hollanda takımlarından Ajax'ta sportif direktörlük görevinde bulunan Marc Overmars verdiği röportajda Emre Mor hakkında da konuştu. Milli futbolcuyla zamanında ilgilendiklerini anlatan Overmars, Avrupa'nın dev kulüpleriyle yarışamadıklarını itiraf etti.

Yeni Şafak
14:26 - 26/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 11:54 - 26/11/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Emre Mor sezon başında Borussia Dortmund'a transfer olarak dikkatleri üzerine çekmişti.
Emre Mor sezon başında Borussia Dortmund'a transfer olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Hollanda Eredivisie Ligi ekiplerinden Ajax Sportif Direktörü Marc Overmars verdiği röportajda Emre Mor hakkında itirafta bulundu.



Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine konuşan eski futbolcu Marc Overmars, İskandinavya'dan transfer yapmanın zorluğuna dikkat çekerken Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Emre Mor hakkında da bir itirafta bulundu. Hollandalı efsane Avrupa'nın dev kulüpleriyle baş edemediklerini belirterek şöyle konuştu:


  • "Christian Eriksen'i 1,5, Viktor Fischer'i de 1,2 milyon Euro'ya almıştık ancak artık o dönem bitti. Emre Mor ile de daha en başından ilgilenmiştik. Fakat o transfer imkansızdı çünkü Emre Mor çoktan dev kulüplerin ilgisini çekmişti. Şu anda İsveç'te 17 yaşında bir forvet var ve 8 milyon euroya bile alamazsınız."

#Marc Overmars
#Ajax
#Emre Mor
7 yıl önce