|

Mari Gomez geri dönebilir

Başkan Andrea Valle, Beşiktaş'ın opsiyonlu olarak kiraladığı Alman golcünün seviyesinin düştüğüne inanmadıklarını belirterek yeni sezon için kulübün kapılarını açtı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/08/2015 Çarşamba
Güncelleme: 03:18 - 5/08/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş, uzun süren transfer süreci sonrası Fiorentina'nın dünyaca ünlü yıldızı Mario Gomez'i renklerine bağlarken, beklenenin aksine kiralık olarak gerçekleşen transferle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Fiorentina Başkanı Andrea Della Valle, Mario Gomez'in yeni sezonda takıma geri dönebileceğini belirtti. Valle, yaptığı açıklamada “Floransa macerası çok iyi geçmedi. Mario büyük bir oyuncu ancak seviyesinin düştüğüne inanmıyoruz. Şu an Beşiktaş'a kiralık gitti. Gelecek sezon geri dönecektir" ifadelerini kullandı. Beşiktaş, Alman golcüyle opsiyonlu olarak kiralık anlaştıklarını belirtmişti. Satın alma opsiyonu hakkında açıklama yapılmazken Gomez'in opsiyonunun 8 milyon Euro olduğu öne sürülmüştü.



Orman: Gerekirse alırız


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sonrası transfer sorularını yanıtladı. Orman, "Beşiktaş'ın genel bir futbol kalitesi ve takım iskeleti var. O iskelet üzerine gereken transferleri yaptık. Veli Kavlak'ın birkaç hafta içinde takıma dönmesi söz konusu. Teknik heyetle konuştuktan sonra ne yapacağımıza karar vereceğiz. Gerekliyse transfer yapacağız" dedi. Beşiktaş Başkanı, Gökhan İnler ve Ozan Tufan ile ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.



Yeni sorun Pektemek'in alacağı


Beşiktaş, Bursaspor'un ücretinde iyileştirme yaparak sözleşmesini uzatma konusunda uzlaşma sağladığı Ozan Tufan için geri adım atmıyor. Siyah-beyazlı takımın Mustafa Pektemek+5 milyon Euro'luk teklifini Bursaspor Kulübü'nün parayı peşin almak şartıyla kabul ettiği öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Cenk Tosun isteğine rağmen, Mustafa Pektemek takasına ikna olurken şimdi sorun Pektemek'in yıllık alacağı. Siyah-beyazlı takımdan 1.4 milyon Euro alan Pektemek, Bursaspor'dan da aynı rakamı istedi. Yeşil-beyazlılar ise 1 milyon Euro teklif etti.





#Andrea Valle
#Beşiktaş
#Mari Gomez
9 yıl önce