|

Mario Gavranovic Fenerbahçe’yi bekliyor

Fenerbahçe forvet transferinde gündemdeki futbolcularla görüşmelerini sürdürürken, alternatif isimleri de listesinde bulunduruyor. Forvet transfer listesinde Alexander Sörloth ve Vedat Muriqi ilk sırada yer alırken, iki futbolcuyu kiralamak isteyen sarı-lacivertliler kulüplerinin vereceği kararı bekliyor.

Haber Merkezi
04:33 - 19/07/2021 Pazartesi
Güncelleme: 04:36 - 19/07/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
​Mario Gavranovic
​Mario Gavranovic

Leipzig’in Sörloth, Lazio’nun da Muriqi hakkındaki kararını Ağustos ayında vermesi bekleniyor. İki futbolcunun durumunu yakından takip eden Fenerbahçe yönetimi eğer Leipzig ve Lazio’nun teknik heyeti oyuncularının gönderilmesine onay verirse kiralama teklifiyle iki kulübün kapısını çalacak.

B PLANI HAZIR

Sarı-lacivertli yönetim, forvet transferinde Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb forması giyen İsviçreli golcü Mario Gavranovic’i de alternatif isim olarak listesinde bulunduruyor.

31 yaşındaki golcü futbolcu da Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakıyor. Kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi olan Gavranovic için sarı-lacivertliler, Dinamo Zagreb ile görüşmelerini sürdürüyor. Geçen sezon Hırvatistan’da 40 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 19 gol atarken 9 da asist yaptı.

#​Mario Gavranovic
#transfer
#fenerbahçe
#dinamo zagreb
3 yıl önce