|

Mario Gomez, Bastian Schweinsteiger'i getiriyor iddiası

Beşiktaş’ın Schweinsteiger atağının perde arkasına belli oluyor. Mario Gomez, Manchester United’da mutsuz olan arkadaşını yönetime önerdi, devreye de girebileceğini söyledi. Gomez’in bu aracılığı, “Arkadaşını çağırdığına göre kendisi de geliyor” yorumlarına sebep oldu.

Yeni Şafak
10:59 - 18/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 08:09 - 18/07/2016 Pazartesi
Diğer
13 sezon Bayern Münih forması giyen Bastian Schweinsteiger, 2015 - 2016 sezonunun başında Manchester United'a transfer olmuştu.
13 sezon Bayern Münih forması giyen Bastian Schweinsteiger, 2015 - 2016 sezonunun başında Manchester United'a transfer olmuştu.

Beşiktaş Yönetimi'nin sürpriz Bastian Schweinsteiger atağı, taraftarı bir hayli heyecanlandırmış, Siyah-Beyazlılar gelişmeleri yakından izlemeye başlamıştı.



Fanatik'in haberine göre, her şey Mario Gomez'in yönetime, yakın arkadaşı olan yıldızla ilgili verdiği, “Manchester United'da mutsuz. Eğer uygun şartları sağlayabilirsek alalım. Bize Şampiyonlar Ligi'nde hem deneyimi hem kalitesiyle büyük katkı sağlar” mesajıyla başladı.





'Tatilden sonra' mesajı

Siyah-Beyazlılar, vakit kaybetmeden düğmeye bastı ve Alman futbolcuyla temasa geçildi. Mario Gomez'in Beşiktaş ile ilgili pozitif fikirlerini de bilen Schweinsteiger'in, görüşmede yöneticilere, “Yeni evlendim ve eşimle balayındayız. Biraz tatil yapıp sezon yoğunluğunu atmak istiyorum. Sonrasında neden olmasın, bunu pekala konuşabiliriz” ifadelerini kullanması, Kartal'ı çok umutlandırdı.


Beşiktaş cephesi artık Bastian Schweinsteiger'in tatilini bitirmesini ve yüz yüze yapılacak gelişmeye kilitlenmiş durumda.



Gomez bekleniyor

Gomez'in Bayern'den takım arkadaşı olan Schweinsteiger'i Beşiktaş'a önermesi ve Siyah beyazlılar için çok olumlu referanslar aktarması, gelecek sezon da mutlaka takımda kalmaya karar verdiği şeklinde yorumlandı. Türkiye'deki darbe girişimine bağlı olayların tamamen durulması ve güven ortamının sağlandığına dair garanti verilmesiyle rahatlayan Alman futbolcunun, 20 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon kampına katılacağı da gelen haberler arasında.









#Mario Gomez
#Bastian Schweinsteiger
#Beşiktaş
8 yıl önce