|

Mario Gomez Beşiktaş'ta

İtalya'ya giden yönetici Erdal Torunoğulları, oyuncunun menajeri ve Fiorentina'nın sportif direktörüyle masaya oturdu; Gomez, kulübüyle alacak sorununu çözdü; Beşiktaş da Alman yıldızla teminat sorununu ortadan kaldırdı. 2+1 yıllık sözleşme yapılacak Gomez'in en geç yarın İstanbul'da olması bekleniyor.

Yeni Şafak
04:00 - 28/07/2015 Salı
Güncelleme: 03:50 - 28/07/2015 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş, Mario Gomez'in transferini mutlu sonla bitirdi. Geçen hafta Quaresma ve Rhodolfo'yu kadrosuna katan, daha önce de Beck ve Tosic transferlerini gerçekleştiren siyah-beyazlılar, 3. bombasını Gomez ile patlattı. Siyah-beyazlı takımın forvet transferindeki en güçlü alternatifi olan Alman golcü, uzun süredir devam eden transfer görüşmeleri sonrasında kulübüyle olan alacak sorununu giderdi. Mario Gomez ile her konuda anlaşan Beşiktaş, Alman golcünün kulübüyle olan alacak sorununu çözmesini bekliyordu. Gomez'in menajerinin Fiorentina ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Alman futbolcu takımının ABD kampından ayrılarak Floransa'ya geçti. Dün sabah saatlerinde bir kez daha İtalya'ya giden Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Fiorentina ile pazarlık masasına oturdu. İtalyan kulübüyle oyuncunun alacakları karşılığında transferin gerçekleşmesi konusunda uzlaşma sağlarken, Gomez'le de teminat krizini çözdü. Yıldız oyuncunun talep ettiği teminat sorununu gideren yönetim, 2+1 yıllık anlaşma sağladı.



ÖZEL UÇAK HAZIRDA BEKLİYOR


Mario Gomez ve Fiorentina ile yapılan anlaşmaya 1-2 gün içinde resmiyet kazandıracak siyah-beyazlılar, oyuncuyu yarın İstanbul'a getirmeyi planlıyor. İtalyan basınının haberine göre siyah-beyazlı kulüp, Gomez'i İstanbul'a götürecek özel uçağı dahi hazırladı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcuya yıllık 3 milyon Euro ödeyecek. Gomez'in Fiorentina'dan olan alacağını da karşılayacak Beşiktaş, bu yıl için oyuncuya 5.5 milyon Euro ödeme yapacak.



İnler için Napoli bekleniyor


Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın sakatlıkları nedeniyle ön libero takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Gökhan İnler için Napoli'den cevap bekliyor. Siyah-beyazlılar, 2.5 milyon Euro bonservis bedeli isteyen İtalyanlara 1.5 milyon Euro teklif etti.



Tolgay Arslan ameliyat oldu


Almanya kampında sol diz çapraz bağında kopma meydana gelen Tolgay Arslan ameliyat edildi. Tecrübeli futbolcu, idmandaki çift kale maç sırasında çime ters basıp sakatlanmıştı. Tolgay'ın, 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.





#Beşiktaş
#Quaresma
#Mario Gomez
#Erdal Torunoğulları
9 yıl önce