|

'Mario Gomez bizi özler'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımda kalıp kalmayacağı merakla beklenen Mario Gomez hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
10:20 - 13/05/2016 Cuma
Güncelleme: 11:55 - 13/05/2016 Cuma
DHA
Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman
Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Siyah Beyzalıların gündemine ait açıklamalar yaptı.


Basın sözcüsü Metin Albayrak'ın sahibi olduğu giyim firmasının düzenlediği organizasyona katılan Başkan Fikret Orman Siyah Beyazlı takımı takip eden basın mensupları ile sohbet etti.



Osmanlıspor maçında alınacak 1 puan ile gelecek şampiyonluktan, takımın durumuna, transfer politikalarından, Mario Gomez'e ve yönetimsel çalışmalara kadar bir çok konuda açıklamalar yapan Başkan Orman, kazanılacak olan şampiyonlukta herkesin payı olduğunu söyledi.



'Alman Milli Takımına santrafor verdik'

Başkan Fikret Orman takımda kalıp kalmayacağı merakla beklenen Mario Gomez için ''Gomez ile ilgili çok haber çıkıyor ama inanın daha kendisiyle konuşmadım. Sadece şunu söyleyebilirim; burası Beşiktaş ve Beşiktaş gideni değil, buradan giden Beşiktaş'ı özler. Biz sezon başında Alman Milli Takımı'nın santraforunu almadık Alman Milli Takımı'na santrafor verdik'' ifadelerini kullandı.





'Başarıda herkesin payı var'

Pazar akşamı için şampiyonluğa olan inancını sürekli dile getiren Fikret Orman yine de maç oynanmadan şampiyonuz demeyeceklerini söylerken bu başarını 4 yıllık bir çalışmanın sonucu olduğunu ifade etti ve ''Eğer bir aksilik olmazsa Pazar akşamı Allah yüzümüzü güldürür diye düşünüyorum. Yine de maç oynanmadığı için şampiyonuz demiyorum. Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimizde herkes şunu bilsin ki bu dört yıllık bir çalışmanın sonucudur. Biz bu takımı kurmak için dört yıldır çabalıyoruz. En büyük pay tabi ki oyuncuların ve teknik direktörümüzün ama herkesin bunda mutlaka payı var. Çünkü herkes işini doğru yaptı. Futbolcularımızın hepsi pırlanta gibi çocuklar. Çok karakterli, çok ahlaklı, çok düzgün çocuklar. Feda döneminden buralara geldik. O zaman Olcay'ı Oğuzhan'ı aldıran Samet Aybaba'nın, Atiba'yı aldıran Biliç'in bile katkısı var. Şu anki teknik direktörümüz Şenol Güneş'in inanılmaz bir katkısı var bu başarıda'' dedi.



''Oğuzhan'a değer biçemiyoruz'

Oğuzhan'a gelen teklifleri şimdiye kadar geri çevirdiklerini dile getiren Başkan ''Biz oyuncu satmayı düşünmüyoruz. Zaten hedefimizi Şampiyonlar Ligi'nde başarı olarak koymuşsak elimizdeki iyi oyuncuları niye satalım. Aksine kadroyu daha da güçlendireceğiz. Oğuzhan da en çok teklif gelen oyuncularımızdan birisi. Hepsini geri çevirdik .Oğuzhan için belirlediğimiz 'bu rakam olursa illa satarız' diye düşündüğümüz bir rakam yok, değer biçemiyoruz çünkü. Avrupa'da oynayacaksa herkesin bildiği üst düzey bir kaç takım var onlarda oynasın yoksa sıradan takımlara göndermeyiz'' dedi.







#Fikret Orman
#Mario Gomez
#Beşiktaş
8 yıl önce