|

"Mario Gomez'den korkmuyorum"

Beşiktaş'ın başarılı futbolcularından Cenk Tosun, Nice ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
23:51 - 26/07/2015 Pazar
Güncelleme: 20:53 - 26/07/2015 Pazar
Diğer

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Cenk Tosun, siyah-beyazlı takıma transferi gündemde olan Alman futbolcu Mario Gomez ile rekabetten korkmadığını dile getirdi.



Mario Gomez'i değerlendirmesi istenen siyah-beyazlı oyuncu, "Bana yorum yapmak düşmez, yönetimin kararı. (Forvette) Üç yerli oyuncumuz var. Mario Gomez gelirse dört olur. Rekabet ortamı artar. İdmanda iyi olan oynar. Rekabetten kaçmıyorum" ifadelerini kullandı.



Kamp çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Cenk Tosun, şunları söyledi:



"Yoğun bir kamp dönemi geçiriyoruz. Her gün çift idmanla çalışmalara devam ediyoruz. Tolgay haricinde büyük kaybımız yok. Yarın başka bir sahada idman yapacağız. Nice maçı da iyi geçti. Gün geçtikçe daha iyi oynuyoruz. İkinci maç iyiydi, bugün daha da iyiydik. İnşallah lige yüzde yüz hazır olacağız."



Teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili soruyu yanıtlayan golcü oyuncu, "Hoca dışarıdan sert görünen biri. Bize sıcak davranıyor. Tecrübesiyle çok şey katıyor. Yardımcıları da öyle. Bireysel ve takım olarak toplantılar yapıyor. Maçlardaki hatalarımızı gösteriyor. Taktik olarak çok şey katıyor" diye konuştu.


#cenk tosun
#mario gomez
#beşiktaş
9 yıl önce