|

Marko Jevtovic: "Zirveyi kovalayan bir takım olmak istiyoruz"

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nın yeni transferi Marko Jevtovic, güçlü bir takıma transfer olmaktan mutlu olduğunu ve takım olarak Avrupa kupalarına katılmak, zirveyi kovalayan bir takım olmak için çalışacaklarını söyledi.

11:34 - 18/08/2022 Perşembe
Güncelleme: 11:46 - 18/08/2022 Perşembe
DHA
29 yaşındaki Marko Jevtovic, kariyerinde 289 maça çıkıp, 26 gol attı ve 14 asist yaptı.
29 yaşındaki Marko Jevtovic, kariyerinde 289 maça çıkıp, 26 gol attı ve 14 asist yaptı.

Süper Lig'in 3'üncü haftasında deplasmanda Hatayspor'a konuk olacak Gaziantep FK, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Kırmızı-siyahlı ekibin, sezon başında kadrosuna kattığı Marko Jevtovic, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk iki haftasında gösterdiği performansı değerlendiren Jevtovic, eksik yanlarının üzerine gideceğini ve takıma önemli katkılar sağlamak istediğini söyledi.

"Potansiyeli olan bir takıma geldiğim için mutluyum"

İyi bir takıma transfer olduğu için duyduğu mutluluğu dile getiren Jevtovic, "Potansiyeli olan bir takıma geldim. Gerçekten çok iyi bir takımımız var. İyi hocalarımız var. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Ligin sonuna doğru çıkmak için yeterli hırsızımızın olduğunu da düşünüyorum" diye konuştu.

"Hedefleri olan bir takımda olmak istiyorum"

Jevtovic, performans olarak kendisinin analizini yaptığını ve takım olarak da analizler yaparak eksik yanlarının üzerine giderek sezon sonunda takımı iyi yerlere taşımak istediklerini söyledi. Ligin zirvesinde olan ve hedefleri olan bir takımda olmak istediğinin altını çizen Jevtovic, "Kendi performansımla ilgili iyi taraflarım da kötü taraflarım oldu ama her zaman daha iyisi de olabilir diye düşünüyorum. Bazı yerleri geliştirmemiz lazım. Kendi analizimizi yapıyorum. Takım analizini yapıyoruz, değerlendiriyoruz. Geliştirmemiz gereken yerleri çalışıyoruz. Sezon sonunda takımımızı iyi bir yerde görmek istiyorum. Çünkü ben hırslı bir insanım ve bu yüzden de iyi bir takımda olmak istiyorum. Ligin zirvesinde olan hedefleri olan bir takımda olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Avrupa Kupalarında Oynayabileceğimizi Düşünüyorum"

Avrupa kupalarında oynayabileceklerini düşündüklerini ve zirveyi kovalayan bir takım olabileceklerini söyleyen Jevtovic, "Konyasporda oynarken Gaziantep'e karşı oynamak bizim için her zaman zordu. Gaziantep iyi futbolculardan kurulan bir takımdı. Buradaki arkadaşlarımı da daha önceki senelerden tanıyorum. Konyaspor'da iken rakiptik. Şimdi buradayım ve tüm arkadaşlarıma da büyük saygı duyuyorum. Takımın gerçekten güçlü bir potansiyeli var. Avrupa kupalarında oynayabileceğimizi ya da zirveyi kovalayan bir takım olabileceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.
  • Bir dönem Konyaspor'da da forma giyen Sırp orta saha, 91 maçta 9 gol atıp 4 asist yapmıştı.


#Gaziantep FK
#Jevtovic
#Süper Lig
2 yıl önce