|

Marko Marin'den Arda Turan hareketi

Sivasspor karşılaşmasında takımını öne geçiren golü atan Marko Marin, gol sevincinde tüm takım yedek kulübesine koşunca Sivasspor'un santra yapmasını önlemek için sevincini yarıda bıraktı. Alman yıldızın bu hareketi İzlanda maçındaki Arda Turan'ı hatırlattı.

Yeni Şafak
11:07 - 25/10/2015 Pazar
Güncelleme: 08:23 - 25/10/2015 Pazar
Diğer

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan mücadelede Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Bordo-Mavili takımın Alman yıldızı Marko Marin karşılaşmanın 14.dakikasında serbest vuruştan topu ağalara gönderdi. Büyük bir sevinç yaşayan takım komple yedek kulubesinde koştu.






Gürcü teknik adam ile sevinen futbolcuların içinden Marko Marin, tüm takımın kendi yarı alanında olduğunu farkedince akıllca bir davranışta bulundu. TrabzonAjans'ın haberine göre Marin, Sivassporlu futbolcuların santra vuruşunu engellemek adına hemen Sivasspor yarı alanına koştu.



Alman futbolcunun bu hareketi olası bir golü önlerken Marin taraftarlardan büyük beğeni topladı. Marin'nin bu hareketi 'Futbol zekası' diye yorumlandı. Öte yandan İzlanda maçında Selçuk İnan'ın golünün ardından Arda Turan'da aynı hareketi yapmıştı.



#marko marin
#arda turan
#trabzonspor
#sivasspor
8 yıl önce