|

'Masanın altında mıydın?'

Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, kendisini canlı yayında alkol almakla suçlayan Aziz Yıldırım'a; “Aziz Yıldırım sen benim masa altımda mısın? Nereden gördün içki içtiğimi?” sözleriyle cevap verdi.

Yeni Şafak
09:24 - 19/04/2016 Salı
Güncelleme: 11:04 - 26/02/2019 Salı
Diğer
Aziz Yıldırım dünkü basın toplantısında spor programlarını ve yorumcuları suçlamıştı.
Aziz Yıldırım dünkü basın toplantısında spor programlarını ve yorumcuları suçlamıştı.
Aziz Yıldırım tarafından canlı yayında içki içmekle suçlanan Rasim Ozan Kütahyalı hakkındaki iddialara cevap verdi.

Aziz Yıldırım'ın kendi başarısızlığını örtmek adına bu tarz açıklamalar yaptığını belirten Rasim Ozan Kütahyalı, yayın esnasında alkol aldığı yönündeki suçlamaya ise “Aziz Yıldırım sen benim masa altımda mısın? Nerden gördün içki içtiğimi?" sözleriyle cevap verdi.



Rasim Ozan Kütahyalı, Yıldırım hakkında şöyle konuştu.

'Konuyu saptırmak için, başarısızlığı örtmek, kamufle etmek için bizleri kullanamazsın. Şampiyon olamadın. Bütün mesele bu. Gerisi yalan dolan, geyik. İddiaları da mahkemeye taşıyacağım. Bu kadar güçle, bu kadar parayla, Galatasaray'ın başında kimse yokken, Beşiktaş stadında bile oynayamazken, Trabzonspor bu haldeyken, şampiyon olamadın. Bana teşekkür etmen gerekirken küfrediyorsun. Beraat etmende büyük rolüm var. 40 senede bitiremediğiniz adamları 2 senede bitirdik. Aziz Yıldırım sen benim masa altımda mısın? Nereden gördün içki içtiğimi? Aziz Yıldırım'ın şu an boğazda olduğu yere kameramanlar gitmeli. Masa altına bakmalılar'
#futbol
#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Rasim Ozan Kütahyalı
8 yıl önce