|

Matej Mitrovic transferiyle ilgili şoke eden yorum

Beşiktaş'ın sürpriz bir şekilde kadrosuna kattığı Hırvat stoper Matej Mitrovic'in Şenol Güneş'in istediği defans oyuncusu tanımına uymadığı iddia edildi.

Yeni Şafak
21:25 - 5/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 21:39 - 5/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği Matej Mitrovic'in oyun yapısı sebebiyle Şenol Güneş'in istediği stoper tanımına uygun olmadığı iddia edildi.
Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği Matej Mitrovic'in oyun yapısı sebebiyle Şenol Güneş'in istediği stoper tanımına uygun olmadığı iddia edildi.

Dinamo Kiev'den Vida'nın transferinin beklendiği süreçte Rijeka'dan Matej Mitrovic'i kadrosuna katan siyah beyazlı yönetim, taraftarlarını şaşkınlığa uğratmıştı. Mitrovic'in transferiyle ilgili olarak Hırvat basınından eleştirel bir yorum geldi.



Beşiktaş'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Turgay Demir, A Spor'da katıldığı bir yayında Mitrovic'le ilgili aldığı bilgileri seyircilerle paylaştı. Vida'nın menajeriyle Mitrovic'in menajerinin aynı olduğununa dikkati çeken tecrübeli gazeteci siyah beyazlıların üst kapasitedeki Vida yerine gelişmeye açık Mitrovic'i aldığını ifade etti. Hırvat gazetecilerin Mitrovic için her şeyi var ancak hızı yok yorumunun altını çizen Demir, Eto'o transferinin mutlaka yapılması gerektiğini de belirtti.



Şenol Güneş nasıl bir stoper istiyordu?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş önceki günlerde yaptığı açıklamada takıma yapılmasını istediği takviyelerle ilgili basın mensuplarına bilgi vermişti. Güneş, stoper transferi için "Hızlı ve birebirde etkili bir isim" istiyoruz ifadesini kullanmıştı.



İşte Güneş'in transferle ilgili yaptığı açıklamalar;


  • "Kadromuzdaki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Elimizdeki stoperlerden daha farklı bir oyuncu düşünüyoruz. Çabuk ve birebirde iyi bir oyuncu bakıyoruz. Forvette Cenk Tosun ve Aboubakar var. İkisi de hem açık hem de santrfor oynayabilen futbolcular. Babel geldi, açıktan içeri gidebilecek bir oyuncu. Kenar ve orta bakımından Quaresma var. Farklı, elimizdeki oyunculardan daha iyi, ekonomik ve teknik yapısıyla bize uyum sağlayabilecek bir futbolcu bulabilirsek, alırız"

#Şenol Güneş
#Matej Mitrovic
#Beşiktaş
7 yıl önce