|

Max Kruse'den Fenerbahçe itirafı

2019/2020 sezonunda Fenerbahçe forması giyen ve daha sonra olaylı bir şekilde ayrılarak Union Berlin'e transfer olan Max Kruse, sarı-lacivertli takımdan aldığı maaşı açıkladı.

Haber Merkezi
14:08 - 15/10/2021 Cuma
Güncelleme: 14:22 - 15/10/2021 Cuma
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Kruse'nin güncel piyasa değeri 5 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Kruse'nin güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

2019 yılında Werder Bremen'den Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olan ve sezon sonunda sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Max Kruse, sarı-lacivertli takım hakkında konuştu. Sözleşmesini tek taraflı olarak feshettikten sonra, olayın yargıya taşınmasının ardından Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan Alman futbolcu, sarı-lacivertlilerden aldığı maaşı açıkladı.

Kruse, Fenerbahçe'den ne kadar maaş alıyordu?

Kariyerine Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'de devam eden 33 yaşındaki futbolcu, Aaron Troschke ile YouTube için bir video çekti. Burada açıklamalarda bulunan Kruse, "Fenerbahçe'den yılda ortalama 3 milyon euro net maaş aldım. Daha fazlasını söyleyemem" ifadelerini kullandı. Alman basınında da yer alan haberlerde, Kruse'nin kariyerindeki en iyi sözleşmelerden birisi olduğu vurgulandı.

  • Fenerbahçe'de 23 maçta, 7 gol ve 8 asistle oynayan Max Kruse, daha düşük bir rakam ile sözleşme imzaladığı Union Berlin'de 32 maçta, 14 gol ve 9 asistle takımına katkı sağladı.

#Max Kruse
#Fenerbahçe
3 yıl önce