|

Max Kruse'den veda sinyali

Fenerbahçe'nin sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Max Kruse, yeninden Bundesliga'ya dönmek istediğini açıkladı.

Haber Merkezi
11:05 - 20/05/2020 Çarşamba
Güncelleme: 11:07 - 20/05/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Max Kruse bu sezon 23 karşılaşmada 7 gol ve 8 asistle oynadı.
Max Kruse bu sezon 23 karşılaşmada 7 gol ve 8 asistle oynadı.

Sezon başında Werder Bremen'den bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Max Kruse, Bundesliga ekiplerine göz kırpıyor. Yaptığı açıklamalarla geri dönmek istediğini belirten Alman yıldız, eski takımında forma giymeye de sıcak bakıyor.

Almanya'da yayın yapan bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Max Kruse, Fenerbahçe'deki durumuyla ilgili sorulan sorulara yanıt verirken yeniden Almanya'da oynamak istediğini de belirtti. Koronavirüs nedeniyle işlerin karışık olduğunu söyleyen 32 yaşındaki oyuncu, eski takımı Werder Bremen için de "Max Kruse'nin eksikliğini gerçekten hissediyorlar, bu kesin" ifadelerini kullandı.


  • Bundesliga'da oynanan karşılaşmaları izlediğini belirten tecrübeli oyuncu, "Boş statlar hiç çekici değil ve bir futbolcu olarak bana itici güç sağlamıyor. Futbol, taraftarlarla yaşanır. Onlar olmadan sadece hazırlık maçı oynanır. Yine de Bundesliga'nın başlaması, toplumun bakışını geliştirecektir" dedi.

#Max Kruse
#Fenerbahçe
4 yıl önce