|

Medjani çözüldü: Soner krizi patladı

Yönetime alacaklarının ödenmesi resti çeken Cezayirli futbolcu, kongre sonrası ödeme için ikna edildi ancak bu kez Soner sözleşmesinin feshi için tebligat gönderdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/11/2015 Cuma
Güncelleme: 02:06 - 20/11/2015 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor'da yaşanan ödeme krizi sonrasında Bosingwa ve Constant ile yollar ayrılırken, serbest kalması son anda önlenen Ndoye'den sonra Medjani krizi de geçici çözümle ötelendi. Önceki gün yönetime alacaklarının Cuma gününe kadar (bugün) ödenmesi resti çeken Medjani, dün milli takımdan dönerek takıma katılırken, sportif direktör Süleyman Hurma ile de bir araya geldi. Cezayirli oyuncuyla yapılan görüşmelerde ödemelerin kongre sonrası yapılacağı, süre tanıması istendiği ve sözlü olarak anlaşıldığı kaydedildi.



SONER'İN İKİ YILLIK ANLAŞMASI VAR

Medjani problemini kısa süreli de olsa çözen bordo-mavililerde yerli oyuncuların da sabrı taştı. Bosingwa, Constant, Ndoye ve Medjani'den sonra şimdi de Soner Aydoğdu, alacaklarına karşılık kulübe tebligat gönderdi. Sezon başı kadro dışı bırakılan, özel programlar dahilinde çalışan genç futbolcu sözleşmesinin feshi ve alacakları için kulübe rest çekti. 2012-13 sezonunda G.Birliği'nden 5 yıllığına transfer edilen Soner, yıllık 1.1 milyon Dolar alıyor.



İki isim liste verdi

Trabzonspor'da 5-6 Aralık'ta yapılacak Seçimli Genel Kurul'da başkan adaylığı için iki isim başvuru yaptı. Adaylığını daha önce açıklayan Celil Hekimoğlu ve mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Divan Başkanlık Kurulu'na listelerini sundu. Trabzonspor'da adaylık başvurusu bu akşam sona eriyor. Bordo-mavili kulüpte kongre, yarın saat 12.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. En az 6 bin katılım olmayıp çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gündem maddesiyle 5-6 Aralık'ta çoğunluk aranmaksızın yapılacak.



Onur'un babalık sevinci

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak'ın dün akşam İlayda adında kız çocuğu dünyaya geldi. Onur daha önce “Nüfus kağıdına doğum yeri Trabzon yazsın” sözlerini sarf ederek eşi Dilek'i Trabzon'a getirmişti.



Adaylara taahhütname!

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen'den kongre öncesi sürpriz bir hamle geldi. Sürmen, başkan adayı Celil Hekimoğlu'na 3 maddelik taahhütname imzalattı. Diğer aday İbrahim Hacıosmanoğlu, başvurusunu kendi yapmadığı için imzalamadı. Taahhütnamede kongrede gerekenin yapılması, yönetim süresinin 1 yıl olması, en geç 1 ay içinde tüzük tadil kongresi toplanması maddeleri yer aldı.










#Medjani
#Trabzonspor
#Soner
8 yıl önce