|

Meğer Ronaldo büyü kurbanıymış!

Sakatlığı nedeniyle Dünya Kupası'nda forma giyip giyemeyeceği henüz netleşmeyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu bu kez bambaşka bir tehlike bekliyor. Sol tendonundan yaşadığı problemin devam eden Cristiano Ronaldo'nun sakatlığının ardında bir kabile büyüsünün olduğu iddia edildi!

Hürriyet
00:00 - 6/06/2014 Cuma
Güncelleme: 09:30 - 6/06/2014 Cuma
Yeni Şafak
Meğer Ronaldo büyü kurbanıymış!
Meğer Ronaldo büyü kurbanıymış!

Bu ilginç iddianın sahibi ise büyüyü yapan 'Büyücü Doktor' lakaplı Nana Kwaku Bonsam'dan başkası değil. Kendisini geleneksel rahip olarak tanımlayan Ganalı Nana Kwaku Bonsam, Cristiano Ronaldo'nun son dönemde yaşadığı sakatlıkların ardında kendisinin bulunduğunu ve bu sakatlıkların tedavi edilemeyeceğini açıkladı.

Bonsam yaptığı açıklamada, "Cristiano Ronaldo'nun sakatlığının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bu konu üzerinde çalıştım. Büyüde kullanmak için 4 köpek aradım. Bu ruhani bir şey, ismi de Kahwiri Kapam. 4 ay önce yapmış olduğum açıklamada Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası'nda oynamasına engel olacağımı, en azından Gana'ya karşı oynamasına engel olacağımı söylemiştim. Bu sakatlığı doktorlar tedavi edemez. Bugün diz, yarın adale, diğer gün başka bir sakatlık" diye konuştu. Nana Kwaku Bonsam, yaptığı büyüde Cristiano Ronaldo'nun fotoğrafının yanında çeşitli yapraklar, fırtınayla karışmış Tanrıların özel bir tozunu kullandığını da sözlerine ekledi.

Büyücünün bu açıklamaları ülkesi Gana olmak üzere Afrika Kıtası'nda büyük tepki topladı. Sosyal medyada "Bu aptalı dikkate almayın. Ganalı olmaktan utanıyorum" şeklindeki ifadeler de dikkat çekti.

10 yıl önce