|

Mehmet Demirkol hakemlere patladı

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol bu hafta Süper Lig'de oynanan maçlarda yapılan hakem hatalarına ateş püskürdü. "Hakemler bu hafta Türkiye ligini sabote ettiler" diyen Demirkol'un hedefinde Hüseyin Göçek, Halis Özkahya Halil Umut Meler ve Cüneyt Çakır vardı.

Yeni Şafak
12:21 - 26/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:13 - 26/12/2016 Pazartesi
Diğer
Mehmet Demirkol Süper Lig'de bu hafta yapılan hakem hatalarını  değerlendirdi.
Mehmet Demirkol Süper Lig'de bu hafta yapılan hakem hatalarını değerlendirdi.

Demirkol, Süper Lig'in 16. haftasında verdikleri kararlarla maçlara damga vuran hakemler; Halis Özkahya, Hüseyin Göçek, Halil Umut Meler ve Cüneyt Çakır ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.



İşte NTV Spor yorumcusu Demirkol'un sözleri:




"Halis Özkahya dizilerde oynasın hakemlik yapmasın"

"Hakemler inanılır gibi değil. Hangi maçta hangi hakem hangi saçmalığı yaptı, artık karıştırmaya başladık. Gerçekten çok acayip. Bruma'nın Alanya maçında yaptığı hareketin karşılığı net kırmızı kart. Bir değil iki tane yumruk savurdu. Bir yumruğun karşılığı kırmızı kart, iki tanesi ne renk bilmiyorum. Sağlı sollu vuruyor. Halis Özkahya ile ilgili görüşüm net. Yakışıklı adam, dizilerde oynayabilir ama hakemlik yapmasın. Bakın bilerek söylüyorum; hakemler bu hafta Türkiye ligini sabote ettiler. Net olarak sabote ediyorlar. Diyecekler ki, 'bilerek mi yapıyor?' Ben de diyorum ki, 'Bu yetenek ve bu form durumlarıyla bu hakemlere ısrarla maç yönettirmek, bilerek kasten yapmaktır"








"Göçek yardımcısıyla konuşuyor, iptal ediyor
"

"Hüseyin Göçek Adanaspor maçında Başakşehir'in golünü veriyor, sonra ne olduysa koşuyor yardımcısıyla konuşuyor, iptal ediyor. Ne konuşuyor olabilirler diye düşünüyoruz. Acaba Visca'ya mı çarptı? Halbuki böyle olmaması lazım. Halbuki hakem dediğin trafik polisi gibidir. Öyle olmalıdır. Başakşehir'in yerinde Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş olsaydı ortalık birbirine girmişti"









"Şampiyonlar Ligi'nde yapsa dünyaya rezil oluruz"

"Cüneyt Çakır'ın minimum 1 ay dinlenmesi lazım. Rize-Osmanlı maçında top kalecinin eline çarptı diye penaltı verdi. Cüneyt hoca bu form durumuyla yarın Şampiyonlar Ligi'nde aynı hatayı yaparsa dünyaya rezil oluruz. Kalecinin eline çarpan topa penaltı verilir mi? Maçları kim yönetirse yönetsin Cüneyt hocanın dinlenmesi lazım. Çünkü başımıza iş alırız. Hoca da biraz rahatlasın, nefes alsın. Cüneyt Çakır'ın bu penaltısı unutulmayacak"






"Halil Umut Meler kurallara aykırı şekilde FIFA hakemi yapıldı"

"Süper Lig'de 2 yılını doldurmayan Halil Umut Meler'i FIFA hakemi yapmak türk futbolunu sabote etmektir. Halil Umut Meler kurallara aykırı şekilde FIFA hakemi yapılıyor. Ben şimdi FIFA'ya gidip şikayet edeceğim, onlar da açıp bakacak. Ondan sonra ne olacak? Adamın kokartını sökecekler. O zaman ne olacak?"




























#Mehmet Demirkol
#Cüneyt Çakır
#Halis Özkahya
#Hüseyin Göçek
7 yıl önce