|

Mehmet Demirkol: Şenol Güneş'in heykelini dikerim

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, "Emre Mor'u takıma kazandırabilirse Şenol Güneş'in heykelini bizzat ben dikerim" çıkışında bulundu.

Yeni Şafak
11:28 - 26/03/2019 Salı
Güncelleme: 12:34 - 26/03/2019 Salı
Yeni Şafak
Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takım, EURO 2020 Elemeleri'nde 2'de 2 yaptı.
Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takım, EURO 2020 Elemeleri'nde 2'de 2 yaptı.

Mehmet Dermirkol, A Milli Takımımızın EURO 2020 Elemeleri'nde Moldova'yı 4-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

"Harika oynadık"

Ay-yıldızlı takımdan övgüyle bahseden Demirkol, "Ligimizin Medipol Başakşehir ya da Beşiktaş standardı kadar futbol oynadı dün milli takım. Galatasaray ligin ikincisi şampiyonluk adayı ama istikrarı sağlayamıyor oyun anlamında. İlk yarıda golü bulana kadar net pozisyonumuz yok ama golü bulduktan sonra çizilmiş şahane hücumlar yaptık. Tam takım harika bir oyun oynadık" ifadelerini kullandı.

"Emre Mor'u da kazanabilirse..."

Emre Mor'la ilgili de dikkati çeken bir çıkışta bulunan Mehmet Demirkol, "Emre Mor, zor bir çocukluk geçirmiş. Bunu da tamir etmekte zorluk çeken bir kardeşimiz. Emre için çok insan, çok uğraştı ama olmadı. Emre Mor'u da kazanabilirse, Şenol Güneş'in heykelini bizzat ben dikerim" dedi.

  • La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da futbol hayatını sürdüren Emre Mor, kişisel problemlerinden dolayı kadro dışı bırakılmıştı. Teknik direktörlük koltuğuna geçen Fran Escriba, uzun süredir forma giyemeyen Emre'yi affederek antrenmanlara çıkartmış ve kalan maçlarda genç futbolcuya şans vereceğini söylemişti.


#Emre Mor
#Mehmet Demirkol
#Şenol Güneş
5 yıl önce