|

Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim değerlendirmesi

Teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray'a dönüşünü değerlendiren Mehmet Demirkol, eskiye nazaran bu kez rakiplerin daha güçlü olduğuna işaret etti.

Yeni Şafak ve
11:18 - 22/12/2017 Cuma
Güncelleme: 12:23 - 22/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.

Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Fatih Terim'le anlaşmasını yorumladı. Terim'in heyecanına dikkati çeken Demirkol, kadronun yeterli olmadığını ve devre arasında transfer olabileceğini ifade etti.

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un Terim'in açıklanmasının ardından yaptığı açıklamalar şöyle;
"Yönetim mecburdu"
  • "Güçlü bir figüre ihtiyacı vardı Galatasaray yönetiminin. Bu güçlü figür de yönetimde yok. Bunu söylemek lazım. Taraftarın büyük bir presi var. Herkesin aklına ilk gelen isim normal olarak Fatih Terim. Yönetim buna mecburdu. Yabancı teknik direktör getirip, sezonun ortasında hiç bilmeyen birisiyle bu işi götürmek mantıklı değildi."
"Hesap hacklendi sandım"
  • "Burada dikkat çekici olan Fatih hocanın heyecanı. Yönetimden önce Fatih hoca açıkladı. Hoca bu tip durumlarda daha arkadan gelir, daha ağır olurdu ama bu sefer herhalde o da çok heyecanlı. Ben gördüğümde açıkçası 'acaba başka bir şey var mı' dedim. 'Hesap mı hacklendi' dedim. Sonrasında kulüpten de açıklama geldi. Demek ki hoca çok heyecanlı bekliyordu yani."
"Bu sefer rakipler de güçlü"
  • Fatih Hoca son görev yaptığında, iki kez üst üste şampiyon olduğunda özellikle ilk senesinde 12-13 kişiyle oynayıp şampiyon olmuştu. Dar ve yeni bir kadro vardı. Bugün de benzer bir kadro var. Ama bu sefer rakipler çok kuvvetli. Hem Beşiktaş oturmuş bir takım. Geniş bir kadrosu var. Fenerbahçe toparlandı. Trabzon toparlanıyor yavaş yavaş. Başakşehir gibi bir fenomen var. Artık bu rakiplerin arasında bu kadro yetmeyebilir. Devre arasında transfer hamlesi olacağını düşünüyorum. Hoca bunları düşünmüştür"

#Fatih Terim
#Galatasaray
#Mehmet Demirkol
6 yıl önce