|

Mehmet Ekici isyan etti

Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un bugün yaptığı antrenmanda Mehmet Ekici, yardımcı antrenör ile kısa bir gerginlik yaşadı. Genç futbolcuyu Aykut Demir sakinleştirdi.

Yeni Şafak
15:19 - 14/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:42 - 14/01/2016 Perşembe
DHA

Trabzonspor, Bursaspor maçı hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çalışmaya sağ ayak bileğinde ödem oluşan Mustafa Yumlu ile sakatlığı süren Salih Dursun katılmadı. Mustafa Yumlu'nun ligin 19'uncu haftasındaki Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.





Kıran kırana antrenman

Antrenmanda ayrıca Sunderland'le transfer görüşmeleri yapmak üzere izin alan Dame N'Doye de yer almadı. İdmanın başında ayağında ağrı hisseden Soner Aydoğdu ise takımdan ayrı koşu yaptı. Isınma hareketleri ve düz koşuyla başlayan antrenman, çift kale maçla devam etti. Yağmur altında yapılan çift kalede futbolcuların hırsları dikkat çekerken, ikili mücadelelerde adeta kıran kırana pozisyonlar yaşandı.



Ekici kızdı

Öte yandan idmanda yapılan çift kale maç sırasında Mehmet Ekici, gole giderken oyunun durdurulmasına sinirlendi. Yardımcı antrenör ile kısa bir gerginlik yaşayan Ekici'yi, rakip takımda yer alan Aykut Demir sakinleştirdi. Daha sonra yardımcı antrenör ile konuşan Ekici, oyuna devam etti.





#mehmet ekici
#trabzonspor
#gerginlik
8 yıl önce