|

Mehmet Topal bitti bitiyor

F.Bahçe, Kuyt'tan sonra bir bombayı daha patlatmak üzere. Teknik direktör Aykut Kocaman ve yönetici Ali Yıldırım, dün Mehmet Topal ve menajeri Batur Altıparmak ile biraraya geldi

00:00 - 7/06/2012 Perşembe
Güncelleme: 02:42 - 7/06/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Mehmet Topal bitti bitiyor
Mehmet Topal bitti bitiyor

Mehmet Topal, Fenerbahçeli oluyor. Yoğun bir şekilde milli futbolcunun transferini bitirmeyi amaçlayan sarı-lacivertliler, dün son noktayı koydu. Teknik direktör Aykut Kocaman ve yönetici Ali Yıldırım, Mehmet Topal ve menajeri Batur Altıparmak ile biraraya geldi. Oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin bugün transferi kamuoyuna açıklayıp resmiyete dökmesi bekleniyor.

TOPAL'DAN SONRA TİNO COSTA

Mehmet Topal'ın yanı sıra yine Valencia'da forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Tino Costa için de girişimlerini sürdüren F.Bahçe, bu isim konusunda UEFA'nın Avrupa kupalarıyla ilgili kararını bekleyecek. Kayserispor'dan Hasan Ali Kaldırım ile de prensipte anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, bu transfer için Kayserispor Kulübü'ne para artı futbolcu önerecek.


F.Bahçe Forlan ile ilgileniyor

Dirk Kuyt'ı renklerine katarak transfer sezonuna flaş bir giriş yapan Fenerbahçe hız kesmiyor. Forvet hattına yıldız bir isim ile takviye yapacağı bilinen sarı-lacivertliler için bir iddia da İtalya'dan geldi. Çizme basının transfer haberleri ile ünlü gazetesi Futbol Mercado Fenerbahçe'nin Diego Forlan'ın peşinde olduğunu iddia etti. Geçtiğimiz yıl uzun süre Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Uruguaylı Yıldız futbolcu için Fenerbahçe'nin nabız yokladığını ileri süren İtalyan basını, sarı lacivertlilerin önümüzdeki günlerde İnter'in kapısını çalacağını yazdı.


Lazio hocası eski oyuncusunun transferini istedi

Fenerbahçe'de Sow ve son olarak da Dirk Kuyt'ın transferlerinin ardından 3. forvet pozisyonuna düşen Henry Bienvenü'ye İtalya'nın Lazio Kulübü talip oldu. Bir dönem İsviçre'de Young Boys'un teknik direktörlüğünü yapan Vladimir Petkoviç, İtalyan kulübüyle sözleşme imzalamasının ardından ilk transfer olarak eski oyuncusu Bienvenü'yü istedi. Lazio'nun yeni teknik direktörü Petkoviç, Bienvenü'nün mutlaka alınmasını isterken, Kamerunlu futbolcunun da eski hocasının kendisini istemesine yeşil ışık yaktı. Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen Bienvenü'nün Lazio'ya transferi konusunda son kararı Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman verecek.



12 yıl önce